Kinderen en strandballen

Wanneer je naar het strand gaat dan is het belangrijk om voor vermaak te zorgen. Als volwassene ga je lekker languit in de zon liggen en geniet je van je rust, maar kinderen willen lekker met elkaar spelen! Strandballen kunnen deze functie perfect vervullen. Waarom zijn strandballen ideaal voor spelende kinderen?

  • Ze blijven in de buurt
  • Ze vallen je niet lastig
  • Ze maken contact met andere kinderen
  • Ze kunnen elkaar niet bezeren
  • Ze kunnen zowel op het land als in het water spelen
  • Ze zijn goedkoop

Wanneer je zoontje aan het spelen is op het strand wil je hem natuurlijk niet uit het oog verliezen. Koop een paar strandballen en de kleine wildebras blijft de hele tijd dicht in je buurt. Soms wil hij even spelen met de ene strandbal, daarna komt hij toch terug voor de andere. Wanneer je meer kinderen hebt kunnen deze bovendien samen spelen, niet al te ver bij je vandaan. Zo kun je altijd een oogje in het zeil houden. Wanneer kinderen zonder vermaak op het strand rondhangen gaan ze rare dingen doen. Soms klimmen ze op rotsen of gaan ze op zoek naar gezonken schatten onderwater. Hierbij kunnen ze zich lelijk bezeren. Geef je kinderen een aantal strandballen en ze zullen de hele middag zoet zijn. Bovendien blijven ze lekker in de buurt en bezeren ze zich niet, wat wil je nog meer? Heel fijn voor de ouders is bovendien dat de kinderen zelf iets gaan ondernemen, zonder daarbij de hulp van de ouders nodig te hebben. Je hoeft dus niet zonder zonnebrandcrème het water in en komt niet als een kreeft waar het strand op. Jij kunt lekker in de schaduw blijven liggen terwijl je kinderen gezellig aan het spelen zijn. Ze vallen je dus niet lastig en worden toch vermaakt, welke ouder wil dat nou niet? Naast dit alles zijn strandballen super onschuldig. De kinderen kunnen elkaar of andere strandgangers eigenlijk niet of nauwelijks blesseren. Wanneer je een echte voetbal zou kopen dan kan deze hard aankomen, maar strandballen kunnen eigenlijk niemand echt pijn doen. Wel kunnen ze irritant zijn! Zorg er dus voor dat de kinderen een plek uitzoeken waar niemand anders last heeft van rondvliegende strandballen. Voor je het weet heeft een chagrijnige vrouw één van de strandballen lek gestoken en heb je een huilend kind naast de handdoek staan. Voorkom dit door een goed stuk strand uit te kiezen!

Strandballen; contact op elke leeftijd

Het is als ouder natuurlijk heel goed om te zien dat je kind speelt met de andere kinderen. Strandballen kunnen hierbij echt helpen! Wanneer je dochtertje aan het spelen is zullen er ongetwijfeld andere kindertjes langskomen om samen met haar een spelletje te doen. Dit is natuurlijk hartstikke leuk en op deze manier ontwikkelt je kind ook sociale vaardigheden. Niet alleen voor kleine kinderen gaat dit echter op. Hoe vaak zie je niet tienerjongens met wat strandballen aanklooien? Deze gooien ze dan “per ongeluk” richting een mooie dame en vervolgens maken ze een praatje. Niet veel later zie je ze met zijn alleen in de zee springen. Strandballen leggen het contact op het strand en vervullen hiermee een belangrijke taak. Ook volwassen vinden elkaar wel eens op het strand. Wanneer een strandbal per ongeluk net iets te dicht bij je handdoek valt zul je vaak wel even kijken waar deze vandaan komt. Wanneer de bal werd gegooid door een klein kindje heb je al snel de moeder of vader bij je staan om te vragen of alles goed gaat. Zo leggen mensen van alle leeftijden eenvoudig contact. En dit alles terwijl strandballen zo goedkoop zijn! Voor enkele euro’s kun je deze al aanschaffen. Strandballen kun je ook laten bedrukken, je zet er dan een persoonlijke afbeelding op waardoor je jouw bal makkelijk kan onderscheiden van de andere ballen. Op http://www.strand-ballen.nl/ vind je de leukste strandballen tegen de laagste prijzen. Ook kun je een strandbal hier eenvoudig laten bedrukken. Ben je dus toe aan een uniek exemplaar, dan weet je waar je zijn moet! Deze leverancier is zowel de aanbieder als de producent van de ballen, waardoor je als consument heel veel opties hebt als het gaat om vormgeving. Surf dus snel naar deze site en bekijk direct welke mogelijkheden je hebt!

Elke bal uniek

Heb je meerdere kinderen, dan is het natuurlijk erg leuk om hen allemaal een eigen strandbal te geven. Misschien vinden ze het wel een hele uitdaging als ze deze zelf mogen maken! Laat ze een leuke afbeelding uitzoeken en vervolgens kan deze eenvoudig op de strandbal gedrukt worden. Willen ze geen mooie afbeelding maar gewoon een mooie kleur, dan is dat natuurlijk ook mogelijk! Op http://www.strand-ballen.nl/ zie je direct welke opties er allemaal zijn. Patronen, kleuren, afbeeldingen, het kan allemaal! Ook heb je natuurlijk de mogelijkheid om verschillende formaten uit te kiezen. Een normale strandbal is ongeveer 40cm, maar je kunt ook kiezen voor kleinere modellen of voor een reusachtige bal! Op de website staan geen prijzen vermeld, omdat het bedrukken van de verschillende types niet elke keer evenveel geld kost. Voor sommige afbeeldingen wordt iets meer gerekend dan voor andere. Neem snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Je weet dan direct of je de aanschaf de moeite waard vindt. De strandbal is al generaties in ons leven en zal nog lang voortbestaan, maak jouw gezin onderdeel van de traditie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn