Kies voor onze sfeerhaard op basis van bio ethanol

Kies voor onze sfeerhaard op basis van bio ethanolGezelligheid laat zich niet dwingen, maar u kunt het wel een beetje in de hand werken. Wilt u een goede sfeer in uw huis of in uw horecagelegenheid creëren? Kom dan een keer kijken of een sfeerhaard op basis van bio ethanol misschien iets voor u is. Een sfeerhaard op basis van bio ethanol is namelijk een kleine investering, maar zorgt voor heel veel sfeer. Mensen vinden het namelijk heel prettig om naar vuur te kunnen kijken. Het kalmeert en het doet de sleur van alledag even vergeten. Bij Design4Allez.nl kunt u een heel mooie sfeerhaard op basis van bio ethanol kopen zonder dat u daar veel voor hoeft te betalen. De voordelen van een sfeerhaard op basis van bio ethanol ten opzichte van een echte open haard, zijn talloos. Zo kunt u er bijvoorbeeld zeker van zijn dat wanneer u vandaag nog een sfeerhaard op basis van bio ethanol bij ons bestelt, u deze morgen al aan de muur kunt hebben hangen. Dat niet alleen; u kunt deze sfeerhaard op basis van bio ethanol ook meteen gaan gebruiken. Er is voor een sfeerhaard op basis van bio ethanol namelijk geen rookkanaal nodig. Dat betekent dat u de sfeerhaard op basis van bio ethanol zo uit de verpakking kunt halen, eenvoudig kunt ophangen en dan kan het grote genieten meteen beginnen. Mocht u daarom graag willen weten welke sfeerhaard op basis van bio ethanol wij u zouden kunnen leveren, dan kunt u altijd even naar onze site komen kijken. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u natuurlijk altijd bij ons terecht. Wij hebben veel verstand van zaken en wij kunnen u goed adviseren over hoe u het beste sfeer kunt maken in uw woning of horecagelegenheid.

Voor een sfeerhaard op basis van bio ethanol heeft u geen rookkanaal nodig

Veel mensen zouden wel graag een open haard willen, maar helaas is hun woning er vaak niet geschikt voor of het is een te grote investering om een haard te laten maken. Mocht u ook tegen dit probleem zijn aangelopen, dan hoeft dat zeker niet te betekenen dat dit voor u het einde betekende wanneer u graag een haard wilde. U kunt namelijk ook kiezen voor een sfeerhaard op basis van bio ethanol. Deze sfeerhaard op basis van bio ethanol kunt u namelijk overal plaatsen. Het enige wat u nodig heeft is ruimte. Een sfeerhaard op basis van bio ethanol werkt namelijk zonder rookkanaal en de bio ethanol produceert geen rook. U loopt dus geen enkel risico in uw woning. U kunt de haard gerust op een witte muur aanbrengen, deze zal altijd wit blijven aangezien er geen enkele vorm van rook vrijkomt wanneer u onze haard gebruikt. Veel mensen vonden dit doorslaggevend voor hun keus om een dergelijke haard te kopen. Wilt u er ook graag een bestellen? Kom dan vandaag nog even naar onze site kijken. Het adres hiervan is Desing4allez.nl.

Wij geven u 50% korting op onze witte stenen

Als u uw haard graag helemaal perfect wilt hebben, raden wij u aan om er ook een paar witte stenen bij te kopen. Deze maken het geheel namelijk helemaal af. Momenteel gaan onze witte stenen met maar liefst 50% korting de winkel uit dus kom snel naar onze site. Wij bieden u:

  • een mooie betaalbare haard
  • een haard die u eenvoudig zelf kunt installeren
  • forse korting op de witte stenen die in de haard gelegd kunnen worden

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om even contact met ons te leggen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn