Ken je deze prive wellness in Noord-Holland al?

Je wilt een leuk uitje voor jou en je partner plannen en het liefst iets heel romantisch. In dat geval is een middagje in de prive wellness in Noord-Holland van Spa 1001 bij uitstek geschikt. Dit is namelijk een locatie waar ze allemaal heerlijke saunafaciliteiten hebben, maar dan helemaal voor jullie alleen. Deze faciliteiten zitten in een prive ruimte, dus als je de deur dichttrekt is er helemaal niemand die jullie kan storen. Een middag in deze prive wellness in Noord-Holland is dus mega romantisch. Jullie kunnen je even helemaal ontspannen, en genieten van alle faciliteiten die ze ook in normale sauna’s en wellness centers hebben, maar dan zonder dat je deze hoeft te delen met andere mensen. Dit is namelijk wat veel mensen ervan weerhoudt om naar de sauna te gaan. Ze vinden het zelf echt super lekker, maar houden er totaal niet van om vreemde mensen naakt te zien en bovendien zichzelf naakt aan andere mensen te tonen die ze niet kennen. Deze prive wellness in Noord-Holland is voor deze mensen dus perfect. En als je het extra romantisch wilt maken dan kun je zelfs kiezen voor een luxe pakket, waarbij ze de lichten dimmen en de hele ruimte vullen met kaarsjes. 

Super romantische prive wellness in Noord-Holland

Als je specifiek op zoek bent naar een super romantische prive wellness in Noord-Holland dan ben je bij Spa 1001 aan het juiste adres. Niet alleen kun je namelijk kiezen voor het extra luxe pakket waarbij ze kaarsjes branden in de ruime, maar ook zonder deze kaarsjes ziet alles er al waanzinnig mooi en romantisch uit. Alle ruimtes zijn namelijk betegeld met prachtige Marokkaanse tegeltjes, en ademen een Oosterse, mystieke sfeer. Je waant je echt even in een andere wereld. Een wereld die enorm verschilt met die van het dagelijks leven, waarin je alle spanning van je af kunt laten glijden. En je kunt je verblijf in deze prive wellness in Noord-Holland zelfs aanvullen met een lekkere high tea voor jou en je partner, of natuurlijk voor jou en al je vriendinnen.

De sauna-arrangementen van Spa 1001

In deze prive wellness in Noord-Holland kun je kiezen uit diverse arrangementen, bijvoorbeeld:

  • Het Private for Two arrangement
  • Het Spa & Party arrangement
  • Het gezellige vriendinnen arrangement
  • Het Goodmorning Arrangement

Alle arrangementen zijn aan te vullen met een heerlijke high tea. Daarbij krijg je diverse soorten thee aangeboden samen met een assortiment van zowel zoete als hartige hapjes. Het is natuurlijk belangrijk dat je tijdens en na het verblijf in deze prive wellness in Noord-Holland goed drinkt, want je gaat veel zweten. Je kunt dus tijdens je verblijf een flesje water meenemen, en vooraf of achteraf de heerlijke high tea boeken. Dan weet je zeker dat je de vloeistoffen die je hebt verloren door te zweten weer voldoende hebt aangevuld. En genieten van alle vers bereidde zoete en hartige hapjes is natuurlijk nooit een straf. Alles wordt met liefde gemaakt in hun eigen keuken, en geserveerd in de prachtig ingerichte loungeruimte. Je mag hem dus niet in de prive saunaruimtes nuttigen, maar dat spreekt voor zich. Wanneer ga jij een middagje genieten in deze mooie prive spa?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn