Je wilt een keycord laten bedrukken met eigen logo?

Ben je op zoek naar een leuk relatiegeschenk dat mensen goed kunnen gebruiken? Dan is een keycord laten bedrukken misschien wel een goed idee, via de webshop van dereklameshop natuurlijk. Daar hebben ze namelijk diverse varianten keycords (welke ook wel lanyards worden genoemd) en deze kun je allemaal laten bedrukken met je eigen logo. Dit werkt heel gemakkelijk. Je kiest eerst het type keycord dat je graag wilt bestellen, en daarna in welke kleur je deze wilt hebben. Alle keycords zijn er namelijk in allerlei kleuren, en je wilt natuurlijk wel een kleur die goed past bij jouw logo of het type bedrukking dat je in gedachte had. Bij dereklameshop ben je dan aan het juiste adres. Ook de bedrukking zelf kun je in diverse kleuren laten uitvoeren. Het spreekt daarbij boor zich dat hoe uitgebreider het ontwerp en hoe meer kleuren je er op wilt laten drukken, hoe hoger het keycord wordt in prijs. Je kunt dus eigenlijk het beste voor een bedrukking in slechts één of twee kleuren kiezen, maar meerdere kleuren dan dat is uiteraard ook mogelijk. Het ligt een beetje aan het budget dat je beschikbaar hebt om die keycords te laten personaliseren.

Online een keycord als relatiegeschenk bestellen

Eigenlijk maakt het niet eens uit naar wat voor type relatiegeschenk je op zoek bent. Of het nu een keycord is, een set schrijfwaren of een katoenen shopper, in deze webshop verkopen ze het allemaal. Je kunt er onder andere terecht om de volgende items in grote oplages te kopen en desgewenst te personaliseren:

  • Sleutelhangers en hangers met muntjes voor in een winkelwagen
  • Mutsen, sjaals en handschoenen
  • Bekers, mokken en glazen
  • Pennen, notitieboeken en blocnotes

Dit is nog slechts een kleine greep uit het enorme assortiment relatiegeschenken dat je bij dereklameshop kunt kopen en laten personaliseren. En net zoals bij zo’n keycord heb je diverse opties qua prijs, kwaliteit en bedrukking. Je kunt er dus zowel hele goedkope relatiegeschenken krijgen als wat duurdere en (als vanzelfsprekend) luxere items. Ze hebben zelfs een complete sectie met duurzame relatiegeschenken. Daar komt namelijk steeds meer vraag naar.

Duurzame relatiegeschenken online kopen

Bij dereklameshop merken ze dat de vraag naar duurzame relatiegeschenken steeds meer groeit, en dat is maar goed ook! We consumeren namelijk met zijn allen al veel teveel, en zo’n keycord is als geschenk natuurlijk een leuk idee, maar er zijn ook veel duurzamere geschenken waarmee je het milieu minder belast. Je kunt daarbij denken aan items die gemaakt zijn van bamboe. Dit is een erg milieuvriendelijk materiaal omdat het vele malen sneller groeit dan hout, en er daarom veel minder hectare grond voor nodig is. Ook verkopen ze bij dereklameshop diverse soorten eco-vriendelijke schrijfwaren. Deze zijn niet alleen duurzaam geproduceerd, maar zien er ook nog eens heel mooi uit, win-win dus! Wil je toch liever een keycord laten personaliseren als relatiegeschenk? Dan hebben ze in de sectie duurzame geschenken ook een exemplaar dat gemaakt is van een ander materiaal, namelijk met biologisch katoen of bamboe erin verwerkt. Dit is voor het milieu een betere keuze dan de andere exemplaren. Hoewel deze iets duurder zijn dan hun niet-duurzame broertje, zijn ze toch erg populair, en het is natuurlijk niet moeilijk te begrijpen waarom. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn