Is een assertiviteitstraining misschien iets voor u?

Ik heb al mijn hele leven last van het feit dat ik behoorlijk verlegen ben. Vroeger vond ik het altijd al heel lastig om te zeggen wat ik vond en toen ik eenmaal aan het werk ging, werd dit eigenlijk alleen nog maar erger. Vandaar dat ik ben gaan kijken of ik hier misschien ook iets aan kon doen. Ik had niet het idee dat ik meteen lang in therapie zou moeten omdat ik mij verder goed voelde, maar het leek mij verstandig om een keer te kijken of het mogelijk was om een assertiviteitstraining te gaan volgen. Ik heb namelijk gemerkt dat veel mensen in mijn omgeving een assertiviteitstraining hebben gevolgd en de reacties op deze assertiviteitstraining waren altijd heel erg goed. Voor mij was dit daarom genoeg reden om een keer te bekijken waar ik het beste kon gaan kijken om te zien of ik daar een assertiviteitstraining kon gaan volgen en toen kreeg ik van heel veel mensen de site Assertief.nl doorgestuurd. Deze firma biedt een heel goede assertiviteitstraining aan als ik de ervaringen van de mensen in mijn omgeving mocht geloven. Dat was natuurlijk prettig om te horen en ik ben daarom ook meteen even gaan kijken welke opties ik hier allemaal kon vinden. Ik heb toen gezien dat wanneer je hier een assertiviteitstraining wilt volgen, je dat in een dag kunt doen. Dat was niet slecht om te weten want dan hoefde ik niet meerdere dagen vrij te nemen van mijn werk. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om al op korte termijn aan een assertiviteitstraining te beginnen en ik was blij om te merken dat de assertiviteitstraining al snel zou beginnen. Ik heb mij toen heel eenvoudig via de site meteen kunnen inschrijven en het was prettig om dit alles zo snel te kunnen regelen. Hoe eerder ik aan mijn assertiviteitstraining zou kunnen beginnen, hoe beter het voor mij zou zijn. Ik keek uit naar deze assertiviteitstraining en ik hoopte dat ik er heel veel aan zou hebben. 

Door deze assertiviteitstraining sta ik nu steviger in mijn schoenen 

Ik heb de assertiviteitstraining inmiddels achter de rug en ik had niet verwacht dat het mij zoveel zou gaan brengen. Het is namelijk zo dat wanneer je een assertiviteitstraining gaat volgen, je heel veel goede adviezen krijgt om steviger in je schoenen te komen staan. Ik heb heel goede aanwijzingen gekregen tijdens de trainingsdag en ik voel ook echt dat ik daar iets aan gehad heb. Ik kan daarom iedereen aanraden om deze  assertiviteitstrainingte volgen want het kan je eigenlijk alleen maar heel veel goeds brengen. 

Wilt u zich ook inschrijven? 

Mocht u zich ook willen inschrijven, dan kan ik u aanraden om:

  • Een keer naar de site van Assertief.nl te surfen 
  • Meer te lezen over wat u tijdens de training allemaal zult gaan leren 
  • U vandaag nog in te schrijven voor deze investering in uzelf 

Ik ben heel blij dat ik deze training gevolgd heb en ik zou hem daarom ook aan iedereen kunnen aanraden. Hier heeft u namelijk de rest van uw leven profijt van.                        

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn