In onze wijnhandel in Amsterdam vindt u duurzame wijnen

De ene wijn past bij een voorgerecht, de ander bij een visgerecht en weer een ander bij een lekker stukje rundvlees. Dan zijn er nog wijnen die u gezellig in de avonduren drinkt met familie en vrienden of zomaar tussendoor. In de wijnhandel in Amsterdam bij Marnix Kerstens Wijnkopers houden we rekening met al deze gelegenheden. Wij bieden een breed pallet aan wijnen aan in onze wijnhandel in Amsterdam geproduceerd over de hele wereld. Met veel zorg en veel proeven hebben we deze selectie voor u samengesteld. Een selectie die overigens nooit vastligt maar geheel afhankelijk van de druivenoogst is. Ieder jaar proeft een bepaald merk weer anders, soms iets minder, soms veel beter. Laat het maar aan de wijnhandel in Amsterdam over om de beste te selecteren voor het komende jaar. Want bij kerstenswijnkopers.nl werken enkel professionele wijnproevers die uw keuze aanzienlijk vergemakkelijken. Met meer dan 300 jaar aan ervaring bij de inkoop en het importeren van wijn weten wij wat u wilt. Voor zowel particulieren, de horeca of B2B zoals hotels of verkoop in slijterijen bieden we passende inkoopoplossingen aan. Bezoek bijvoorbeeld ons kantoor te Amstelveen, dus een wijnhandel nabij Amsterdam of neem online contact met ons op. Wijn bestellen, ongeacht de inkoopgrootte kan direct via het online contactformulier. Maar we begrijpen dat u liever eerst een offerte van ons ontvangt. Dat is dan ook geen enkel probleem en die offerte is uiteraard geheel vrijblijvend.

Koop heerlijke en eerlijke wijnen in de wijnhandel in Amsterdam

In onze wijnhandel in Amsterdam vindt u duurzame wijnenOm de prijzen van de wijnen van deze wijnhandel in Amsterdam te bekijken is het noodzaak om een account aan te maken. Uw aanvraag, voor particulier of zakelijk, zullen we bekijken en ongetwijfeld goedkeuren als duidelijk is dat u een serieuze aanvraag hebt ingediend. Vervolgens kunt u in uw eigen persoonlijke omgeving de prijzen inzien en bestellingen en facturen terughalen, bekijken en natuurlijk downloaden. Wij geven altijd eerlijk advies. Vinden wij een bepaald merk dit jaar wat minder, dan geven we dat aan en geven we u ook alternatieve tips zodat u altijd lekkere wijnen kunt serveren aan uw gasten, bezoekers, klanten of vrienden. Voor de horeca is goede wijn van levensbelang. Voor hen bieden we als wijnhandel nabij Amsterdam vele voordelen en die hebben we natuurlijk op een rijtje gezet:

  • U kunt hoogwaardige huiswijnen bestellen die u het hele jaar kunt schenken,
  • We bieden wijnen aan van vrijwel ieder werelddeel,
  • We bieden tevens een breed biologisch aanbod want wij vinden dat dit in deze tijden absoluut een belangrijke rol moet spelen in zowel onze als uw bedrijfsvoering. Duurzame wijnen waar de grond vruchtbaar blijft en waar de boeren eerlijke prijs voor krijgt. Uiteraard zijn deze druiven niet behandeld met insecticiden en dergelijke.
  • In de wijnhandel in Amsterdam bieden we zelfs wijntrainingen aan voor iedere werknemer. Onmisbaar voor serveersters en obers!

Voor iedere gelegenheid vinden we een wijn die bij u past

Wilt u toegang tot de prijscourant? Wilt u wijnpakketten kopen als relatiegeschenk? Wilt u graag eens een proeverij meemaken in onze wijnhandel in Amsterdam? Wilt u een afspraak maken of hebt u overige vragen? Vul in ieder geval het contactformulier op de website even in en geef aan om wat voor soort vraag het gaat. U krijgt altijd zo snel mogelijk een passend antwoord. Uiteraard kunt u ook met onze klantenservice telefonisch in contact komen. Dit is een service die u niet zo snel elders zult vinden en die mede tot stand is gekomen door de vele decennia aan ervaring. Wij denken richting de klant!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn