Horlogebandjes

dehorlogebandenspecialist - HorlogebandjesIs uw horloge kapot? Is het bandje bijvoorbeeld gebroken of mist er een onderdeel? Het kan zo zijn dat bij wat minder goede merken de pinnetjes er weleens uit schieten. Als u het pinnetje vindt dan kunt u proberen om dit terug te drukken maar meestal beschadigt u het metaal er enkel mee. Ook de kans dat die pin dan kromtrekt, is behoorlijk groot. U kunt dan beter de gehele horlogebandjes vervangen, zeker als ze niet al te veel kosten, vindt u ook niet? Horlogebandjes kunt u dan ook bij ons bestellen en we leveren er een handige gebruiksaanwijzing bij zodat zelfs iemand met twee linkerhanden zonder problemen deze bandjes kan bevestigen aan de kapotte horloges. Maar weet u wat u nog beter kunt doen? Dit werk aan ons uitbesteden, kijkt u maar eens op onze website. Daar zult u diverse horlogebandjes vinden, vast en zeker ook wel horlogebandjes die goed bij uw huidige horloge passen. Misschien hebt u wel een erfstuk dat al vele generaties in de familie is, dan wilt u hier natuurlijk goed mee omgaan en er op passen dat het niet stuk gaat of de horlogebandjes niet meer passen. Want een dergelijk erfstuk is onvervangbaar. Het gaat dan ook niet eens meer om de waarde maar meer om de symboliek. U wilt toch zeker ook dit horloge later doorgeven aan uw kinderen of uw kleinkinderen? Dan kunt u het maar beter met de grootst mogelijke zorg bewaren en dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij kunnen namelijk in een handomdraai deze gewenste horlogebandjes aanbrengen, daar doen we natuurlijk niet moeilijk over en wij beschikken over de juiste apparaten waardoor dit voor ons een peulenschil is. Kijkt u dus eens op onze website: dehorlogebandenspcialist.nl. Slaat u de site dan ook meteen op, dan hebt u altijd horlogebandjes bij de hand en raakt u ons niet meer zo snel kwijt. Het zou vervelend zijn als u niet meer op de naam kunt komen als uw bandjes echt kapot zijn gegaan.

Mooie horlogebandjes vindt u bij ons

Het kan dan ook zeker geen kwaad om eens bij ons langs te gaan als u op zoek bent naar nieuwe horlogebandjes van hoge kwaliteit. Wij doen dan ook enkel zaken met gerenommeerde producenten testen de bandjes altijd eerst zelf uit. We willen namelijk geen klachten van u en gaan dan ook net zo lang testen totdat wij tevreden zijn. Dan is de kans grot dat u dat uiteindelijk ook zult zijn. Het staat als een paal boven water dat het loont om bij ons horlogebandjes te kopen. Niet alleen doen wij zaken met anderen, ook maken we zelf horlogebandjes. Ja, dat leest u goed, wij beschikken over de juiste kennis en hebben uitstekende werknemers die gespecialiseerd zijn in het maken van horlogebandjes van leer. Horlogebandjes van hoge kwaliteit is dan ook wat wij leveren dus neemt u snel eens een kijkje in het assortiment dat we aanbieden op onze website. U kunt de horlogebandjes op diverse manieren met elkaar vergelijken en u kunt uw zoekgebied verkleinen. Wilt u bijvoorbeeld enkel de bandjes van leer zien? Dan klikt u uiteraard op die categorie. Ook kunt u kijken naar de horlogebandjes van rubber, metaal en nato strap. Dat laatste is met klittenband en bijvoorbeeld erg geschikt voor kinderen. Daarnaast vindt u ook originele horlogebandjes van topmerken. Dus hebt u een erg duur horloge? En is het bandje echt helemaal kapot en niet meer te repareren? Dan kunt u via ons proberen om een goede originele vervanger te vinden. Als het nodig is maken we contact met de producent en bestellen we de horlogebandjes daar voor u. Dan is het geheel uiteindelijk weer origineel. Maar u kunt dus ook voor onze handgemaakte horlogebandjes kiezen. Alleen de pin vervangen? Bestel het bij ons of kom langs in onze winkel.

U hoeft nooit meer uw horloge weg te gooien

Wij zijn gevestigd in Utrecht dus voor eenieder eenvoudig te bereiken. Is het toch een gedoe voor u en hebt u hier geen tijd of geld voor? Dan kunt u ook de horlogebandjes of horloge opsturen en gaan we het van een afstand voor u oplossen. Er zijn een aantal voordelen voor u verbonden als u toch besluit om langs te komen in Utrecht.

  • Ten eerste kunt u er natuurlijk een mooi uitje van maken.
  • Ten tweede kunt u dan een kijkje nemen in onze showroom. Uiteraard krijgt u van ons een kop koffie en zoveel aandacht als u maar wilt. Vraagt u ons het hemd van het lijf, bandjes maken en verkopen is onze passie.
  • U kunt de bandjes meteen laten vervangen en dat scheelt toch aanzienlijk wat tijd wanneer u het gaat opsturen.
  • Wij verzenden tot 16.00 uur, dus binnen 24 uur leveren wordt daardoor een beetje lastig. Langskomen is dus te prefereren!

Hoe u het ook wendt of keert, op het gebied van horlogebandjes repareren en maken zijn wij van alle markten thuis en we hopen dan ook dat u voor ons kiest na het lezen van deze tekst. Ook de klantenreviews liegen er niet om en daar zijn we dan ook bijzonder trots op. Misschien wilt u ook wel een review achterlaten of ons een cijfer geven. Met een 9,2 mogen we wel stellen dat onze service puik is. Wilt u toch graag online bestellen dan hebben we nog een voordeel voor u: we versturen het pakje geheel gratis!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn