Heeft u een ervaren vastgoed advocaat nodig?

Ik heb onlangs een groot conflict gehad met de gemeente. Ik heb namelijk een groot vastgoedbedrijf en wij hebben een aantal panden gekocht die wij wilden verbouwen om appartementen in te maken. In eerste instantie had de gemeente deze plannen goedgekeurd, maar na een tijdje bleek dat men een fout had gemaakt en dat ik mijn plannen wel bij het grofvuil kon zetten. Dat was natuurlijk heel erg vervelend want wij hadden alles al voorbereid en nu zaten wij ineens helemaal klem. Wij hebben daarom een zaak tegen de gemeente aangespannen omdat wij een fiasco zouden ervaren wanneer wij echt niets meer konden. Wij hebben toen gekeken of wij een goede vastgoed advocaat konden vinden die ons bij kon staan want wij hadden gelijk in de gaten dat wij het zonder vastgoed advocaat niet klaar zouden spelen om ons gelijk te halen. Het was namelijk al heel snel duidelijk dat het een heel pittige zaak zou worden en daarom ben ik gaan kijken of wij een ervaren vastgoed advocaat in de arm konden nemen. Wij hebben toen bekeken wat de mogelijkheden waren om een goede vastgoed advocaat te vinden en toen wij op het internet op zoek gingen naar een goed kantoor, hebben wij de mensen van Damste.nl gevonden. Wij hadden nog nooit van dit kantoor gehoord, maar dat was vooral omdat wij ook nog nooit eerder met een vastgoed advocaat hadden gewerkt. Wij hebben toen gekeken wat anderen over deze vastgoed advocaat hadden geschreven en wij hebben gezien dat dit kantoor heel goed uit de verf kwam bij andere cliënten. Daarom hebben wij besloten dat wij graag met deze vastgoed advocaat in contact wilden komen om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn. Wij hebben toen een keer een afspraak ingepland en toen konden wij een keer over onze zaak praten. Dat was heel goed om te doen want daardoor konden wij precies zien wat de mogelijkheden waren voor ons bedrijf. 

Deze vastgoed advocaat kon ons heel goed helpen 

Wij hebben samen met deze vastgoed advocaat een zaak gestart tegen de gemeente en wij zijn blij dat wij de hulp van deze vastgoed advocaat hebben ingeschakeld. Wanneer je namelijk zonder vastgoed advocaat aan een zaak als de onze begint, dan kun je er zeker van zijn dat je door de bomen het bos niet meer kunt zien. Deze vastgoed advocaat heeft ons echter als een kaars door het donker geleid en wij zijn heel blij dat wij het voorrecht hadden om met zo’n goede vastgoed advocaat te mogen werken. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de diensten van dit kantoor, dan kunt u altijd even:

  • Naar Damste.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn 
  • Een keer een afspraak met deze mensen inplannen 

Ik hoop dat u net zo goed geholpen zult worden door deze mensen als dat wij geholpen zijn. Wij zijn uitermate te spreken over onze zaak die wij uiteindelijk ook nog gewonnen hebben. Dat was zonder de vastgoed advocaat nooit gelukt. Kijk daarom snel een keer op de site van dit bedrijf om te zien hoe men u van dienst kan zijn. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn