Hebt u last van wanbetalers, dan zorgen we voor het incasso

incasso en no-cure-no-pay incasso bureau Credifin Incasso

Als u een bedrijf hebt dan moet u uw investering terug zien te verdienen. Dat doet u door diensten en producten aan te bieden. Of u dat nou via een kantoor, winkel of website doet, als u last krijgt van schulden omdat uw klanten niet op tijd betalen, dan kunt u in een vicieuze cirkel belanden waar u maar moeilijk uit komt. Maar hebt u wel de juiste maatregelen getroffen op het gebied van de incasso? Denken uw klanten dat ze hier lekker lang mee kunnen wachten omdat u het moeilijk vindt om uw geld te achterhalen? Dan kunt u maar beter onze hulp inroepen want we beschikken over een keur aan mogelijkheden om snel de incasso te kunnen voltrekken. Klinkt u dat als muziek in de oren en bent u het meer dan zat dat men de incasso ontloopt? Kijkt u dan even op onze website want daar stellen we ons graag even aan u voor. Op credifin-nederland.nl zult u zien dat alle zaken op het gebied van de incasso door ons geregeld kunnen worden. Natuurlijk is het aan u om er voor te zorgen dat dit in de toekomst überhaupt niet meer kan gebeuren. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u strengere voorwaarden stelt zodat ze automatisch verplicht worden om binnen een bepaalde periode te betalen. Maar zelfs dan blijven er wanbetalers bestaan, kiest u daarom voor een bureau dat u kan helpen, kies voor ons!

Via de aangetekende mail uw incasso achterhalen

Natuurlijk kan het gebeuren dat een particulier opeens zwaar in de schulden komt te zitten door een verkeerde investering of omdat diegene zijn werk is kwijtgeraakt. Als er dan nog rekeningen openstaan, dan kan het lang duren voordat het geld daadwerkelijk wordt overgemaakt. Zeker als dit door overmacht komt dan houden we daar rekening mee. Wij zijn immers ook maar mensen. Daarom maken we van te voren de rekening op in de zin dat we willen achterhalen waarom men de incasso weigert. Komt dit omdat ze er simpelweg geen zin in hebben of het continu vergeten ondanks de aanmaningen? Dan hebben u en wij zeker het recht om voor onszelf op te komen. De incasso moet dan in onze ogen spoedig geregeld worden. En daar hebben we dan ook diverse technieken voor. We laten het de wanbetaler onder andere op de volgende manieren weten:

  • We kunnen een aangetekende e-mail sturen met daarbij een link zodat men direct via iDEAL het bedrag kan overmaken,
  • Dit kunnen we tevens per tekstbericht, dus via de SMS duidelijk maken,
  • Ook via voice-dialing en WhatsApp spreken we de wanbetaler aan,
  • En ten slotte is ons personeel de hele dag door bezig met het bellen naar de wanbetalers om hen persoonlijk op het hart te drukken dat het zo niet langer kan.
  • De incasso zal hoe dan ook op alle mogelijke manieren worden gemeld!

Het is niet de bedoeling dat er zwaar geschut moet worden ingezet

Als u denkt de incasso zelf te kunnen regelen dan zijn we even goede vrienden. Maar let wel dat we een zogenaamde “no cure, no pay” regelgeving hanteren. Dat wil zeggen dat u pas de diensten die u van ons hebt ontvangen hoeft te betalen, als daadwerkelijk de incasso is geregeld. U mag zowel eenmalige opdrachten bij ons indienen als meerdere en wij werken in heel Nederland. Wilt u zich direct aanmelden of hebt u nog enige vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust eens op. Dan kunnen we uw geldzorgen spoedig afnemen! Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn