Hebt u een houten vloer? Denk dan aan vloer renovatie

Hebt u een houten vloer en is het de hoogste tijd voor een grondige vloer renovatie? Of bent u onlangs verhuisd naar een huis met een houten vloer en vraagt u zich af hoe het zit met de staat van deze ondergrond? Voor al deze kwesties bent u bij Jouw Vloeren aan het juiste adres. Zoals u op jouwvloeren.nl kunt lezen bieden we een legservice aan voor geheel nieuwe vloeren. Denk daarbij aan laminaat, hout, betonvloeren maar ook aan PVC en het afwerken met plinten. Naast het feit dat we compleet nieuwe vloeren op maat leggen komen we ook graag langs voor het gratis adviseren en opmeten van uw huidige vloer. En dat is noodzakelijk als u al een wat oudere houten vloer hebt liggen. Mits u het goed hebt onderhouden zal het moeiteloos vele jaren meegaan. Maar na verloop van tijd kunnen er krasjes en barstjes in komen. Sterker nog, de vloer kan kromtrekken met alle gevolgen van dien. Dat wilt u niet en dus moet er op tijd een vloer renovatie worden gedaan. En dat is vakwerk waarbij u een tweetal dagen niet op deze vloer mag lopen. Anders kunnen wij geen topkwaliteit garanderen en dat risico wilt u vanzelfsprekend niet lopen. Omdat we zo stofvrij mogelijk te werk gaan kunt u na twee dagen, dus op de derde dag, uw leeggehaalde kamer weer inrichten.

Na een jaar of 15 is vloer renovatie een absolute noodzaak

Een degelijke houten vloer houdt het moeiteloos 15 à 20 jaar vol. Maar dan begint de koek op te raken en is het definitief tijd voor vloer renovatie. Hopelijk denkt u dan aan ons want we kunnen in heel Nederland vloer renovatie uitvoeren. Hoe gaan wij te werk?

  • Eerst haalt u de kamer leeg. We bieden een container aan waar u uw meubilair en dergelijke tijdelijk in kunt opslaan.
  • Dan gaan we de vloer grondig schuren. Natuurlijk is stofvrij nooit helemaal stofvrij tijdens het schuren maar we zullen het tot een minimum beperken.
  • U hebt de keuze uit olie en wax. Laat u van te voren goed door ons voorlichten want beide emulsies hebben zo hun eigen voordelen. Na de vloer renovatie wilt u immers niet tegen een struikelblok aanlopen.
  • Vervolgens laten we de vloer een dag drogen zodat u het op de derde dag weer in gebruik kunt nemen.

We kunnen doorgaans op een dag maar liefst 40 à 50 vierkante meter behandelen. Dit is afhankelijk van de huidige staat van het verblijf en de uiteindelijke duur is afhankelijk van de totale grootte. Wij nemen er graag de tijd voor maar gaan u vanzelfsprekend niet op kosten jagen. U krijgt van ons van te voren een offerte met daarin de geschatte werktijden. Dus u weet precies waar u aan toe bent voordat wij beginnen met een vloer renovatie.

Wilt u een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Vraag het dan vandaag nog aan

Kom gerust eens langs in onze showroom te Vlaardingen of te Hoofddorp. Op de site vindt u de exacte adres- en contactgegevens per filiaal. We hebben meer dan 25 jaar ervaring met het leggen van diverse vloeren en ook met de vloer renovatie. Daarnaast bezitten we meer dan 10 jaar een eigen winkel. Het zal u daarom aan niets ontbreken. Zoals u begrijpt helpen wij voornamelijk klanten binnen de Randstad vanwege de reistijden. Maar ook daarbuiten kunnen we orders aannemen. Schroom dus niet langer maar klim in de pen of maak telefonisch een gratis afspraak. Vergeet u ten slotte niet om ons te volgen via de sociale media?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn