Hebt u autoschade in Hengelo opgelopen?

Hebt u een lichte aanrijding gehad? Bent u bijvoorbeeld tegen een paaltje aangereden of is een tegenligger op u ingereden? Om wat voor redenen u dan ook autoschade in Hengelo en omstreken hebt opgelopen, u wilt wel dat een gerenommeerd bedrijf uw auto spoedig kan repareren. En dat is waar autoschadenijland.nl om de hoek komt kijken. Wij kunnen uw autoschade in Hengelo spoedig opnemen en inventariseren. Wij vinden het niet netjes om direct allerlei dure onderdelen te vervangen of om uw lak over te spuiten zonder dat u daar weet van hebt. Wij zijn een modern en transparant bedrijf en doen daarom niets zonder overleg. U legt dus eerst uw wensen aan ons voor. We berekenen de kosten en u krijgt een duidelijke offerte voor ogen. Kunt u het zich voorstellen dat  dit slechts in een kwartiertje allemaal kan worden besproken? Dan gaan we over tot de orde van de dag: uw autoschade in Hengelo repareren. Of het nu gaat om een aantal flinke deuken, beschadigde verf of lak of om een lekke band, onze monteurs zijn uiteraard van alle markten thuis. Bij lichte schade bestaat zelfs de mogelijkheid dat we uw auto aan het einde van de dag alweer klaar hebben staan, dus tel uit uw winst. Klinkt u dat als muziek in de oren? Zorg er dan voor dat u onze contactgegevens bij de hand hebt. Bookmark de site of sla het telefoonnummer op in uw smartphone. Wist u dat u ons zelfs midden in de nacht kunt bellen? Wij hebben namelijk een 24-uurs service.

De autoschade in Hengelo repareren we zo spoedig mogelijk

U kunt 24 uur per dag een ongeluk krijgen. Omdat u dan autoschade in Hengelo hebt opgelopen kan u niet verder rijden. Dat is de reden dat u waarschijnlijk spoedig een schadebedrijf wilt opbellen om uw auto naar de garage te slepen. En dat is de reden dat er bij onze garage altijd een team klaarstaat om uw auto weg te slepen. Kan uw auto nog wel verder rijden? Bedenk u dan niet tweemaal maar haast u naar onze garage in Hengelo. Niet alleen als u autoschade in Hengelo hebt opgelopen bent u bij ons welkom. We kunnen iedereen in de regio Twente helpen. Woont u in Almelo, Borne, Losser of Enschede en zoekt u een professioneel bedrijf? Dan weet u ons vanaf nu te vinden. Ook dan staan we snel bij u voor de deur. Het is behoorlijk vervelend als uw zuurverdiende auto met autoschade kampt. Hengelo is dan hopelijk voor u naast de deur want Nijland bestaat al sinds 1977 en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een goed geoliede machine. We hebben 9 medewerkers in dienst die u graag willen helpen zodat uw autoschade in Hengelo snel tot de verleden tijd behoort.

Uw auto overspuiten? Voor ons is dat een kleine moeite

Op onze website vindt u diverse voordelen van Nijland autoschade in Hengelo. Een aantal van deze voordelen willen we u in deze tekst niet langer onthouden want we zijn hier erg trots op:

  • Wij voldoen aan de strengste milieueisen.
  • We hebben kwaliteit en kwantiteit hoog in het vaandel staan.
  • Gedeeltelijk of geheel verval van het eigen risico.
  • We doen aan het zogenaamde “Groen schade herstel”. Dat betekent dat wij milieubewust repareren.
  • U krijgt nu maar liefst 7 jaar garantie op de door ons herstelde schade.
  • Kijk snel op de website naar de volledige lijst.

Hebt u hier verder nog vragen over? Schroom dan niet maar stuur ons een e-mail of bel ons op, we staan immers dag en nacht voor u klaar.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn