Heb je kartonnen platen nodig?

Heb je kartonnen platen nodig?Kartonnen platen kun je voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo kun je ze bijvoorbeeld gebruiken als ondergrond voor wanneer je gaat schilderen, je kunt ze gebruiken om creatieve dingen mee te doen of je gebruikt ze als beschermingsmateriaal. Zelf gebruik ik kartonnen platen om mee te knutselen. Deze kan ik gelukkig op maat laten maken bij dozenlatenmaken.nl 

Laat je kartonnen platen op maat maken bij dozenlatenmaken.nl 

Iedereen gebruikt weleens kartonnen platen. Sommige mensen meer dan andere. Zelf maak ik bijna dagelijks gebruik van kartonnen platen. Ik maak namelijk verschillende decoraties van karton. Het is erg leuk om te doen en karton is een materiaal dat totaal niet duur is. Zo maak ik bijvoorbeeld wanddecoraties van karton, maar ik heb ook gewerkt aan podiumdecoraties, accessoires voor cosplay en carnaval en nog veel meer. Voor sommige grotere projecten heb ik echter grotere kartonnen platen nodig. Deze kun je meestal niet van een kartonnen doos af halen. Gelukkig kan ik deze platen op maat laten maken bij dozenlatenmaken.nl. Bij dozenlatenmaken.nl kun je verschillende soorten platen en dozen van karton op maat laten maken. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor: 

  • Wikkeldozen 
  • Vouwdozen 
  • Postdozen 
  • Bedrukte dozen 
  • Kartonnen platen 

Als je dus net als ik creatief bezig bent met karton is dozenlatenmaken.nl ideaal. Als je dat echter niet doet maar om een andere reden karton nodig hebt, kun je er zeker ook terecht. Als je bijvoorbeeld een webwinkel hebt en dozen nodig hebt om je producten mee te versturen, is het laten maken van kartonnen dozen op maat erg handig. Zelf maak ik al jaren gebruik van het karton van dozenlatenmaken.nl. Ik kan er niet alleen kiezen welk formaat karton ik nodig heb, maar kan ook kiezen of ik wit karton of bruin karton wil. Wanneer ik het karton bijvoorbeeld moet beschilderen, dan is wit karton een veel betere optie dan bruin karton. Ik hoef het karton dan niet eerst wilt te schilderen, maar heb dan al een fijne egale basis. Naast de kleur van het karton kan ik ook kiezen voor de dikte van het karton en of ik enkelgolf karton of dubbelgolf karton wil hebben. Dubbelgolf karton is een stuk steviger dan enkelgolf karton. Deze platen gebruik ik wanneer ik grotere decoraties moet maken. Zo heb ik ooit een keer podiumdecoraties voor de lokale toneelvereniging mogen maken. Hier zat onder andere een boom en een toren bij. Het was dan belangrijk dat ik dik en stevig karton had, zodat de decoraties in ieder geval goed blijven staan. De platen van dozenlatenmaken.nl waren gelukkig erg stevig. Ik vind het karton van dozenlatenmaken.nl ook erg fijn in gebruik. Het is lichtgewicht maar toch stevig. Ik vind het dan ook fijner materiaal om decoraties mee te maken dan bijvoorbeeld hout of EVA-schuim. Daarnaast is het karton van dozenlatenmaken.nl ook erg betaalbaar. Je kunt middels enkele klikken gemakkelijk online bestellen en je karton op maat wordt daarna snel bij je thuisbezorgd. 

Bestel ook karton op maat 

Heb jij nu ook behoefte aan kartonnen platen op maat? Kijk dan op https://www.dozenlatenmaken.nl/golf-kartonplaat-fefco-0110/ voor de mogelijkheden. Je kunt de kartonnen platen bestellen in verschillende afmetingen, die door jou zelf in te voeren zijn. Daarnaast kun je ook specificeren hoe dik het karton moet zijn en welke kleur het moet hebben. Het karton van dozenlatenmaken is erg stevig en lichtgewicht, zodat het ideaal is om mee te knutselen, maar uiteraard doet het zijn werk als verpakkingsmateriaal ook erg goed. Daarnaast is het materiaal niet duur en kun je het via de site snel bestellen. Je kunt al karton op maat bestellen vanaf vijftig stuks. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn