Grote maten sportkleding vind je bij Mister Big

Het voordeel van gemiddelden is dat je snel een indruk kunt hebben van iets. In plaats van dat je naar allerlei individuele gevallen kijkt met ieder een eigen score, pak je alles tezamen en kijk je naar wat het gemiddelde is. Daar kun je je eigen score vervolgens aan toetsen. Dan weet je of op, onder of boven het gemiddelde zit. De IQ score is hier een voor de hand liggend voorbeeld. Het gemiddelde via een normale verdeling is 100 en daar kun je dan onder of boven zitten. Als je er met 10 of 20 punten onder of boven zit dan wijk je nog niet heel ver af van de norm. Maar zodra je 30, 40 of meer punten afwijkt, dan ben je wat men in de statistiek een outlier noemt. Je bent dan een beetje een buitenbeetje omdat je qua IQ ver buiten de gemiddelde waarden ligt. Kledingmaten volgen ook een statistisch gemiddelde. Op basis van de meest voorkomende maten heb je een verdeling waarbij de maat M in het midden ligt en daar omheen heb je dan kleinere en grotere maten. Maar deze kleinere en grotere maten wijken nooit heel ver af van het gemiddelde.  Je vindt dus geen kledingmaten voor de zogenaamde outliers in de reguliere kledingwinkels. Heb je dus grote maten sportkleding nodig, dan kun je beter gaan winkelen bij een webwinkel als Mister Big. De gemiddelde maat in een winkel als Mister Big is een stuk groter dan wat je in normale winkels aantreft. Je zult in een grote maten winkel als Mister Big dus geen S en M tegen komen. Dat is mooi, want voor grote maten sportkleding is het van belang dat de kleding goed past, zodat je ook echt op comfortabele wijze kunt sporten. Het moet immers ook niet zo zijn dat de maat gewoon heel groot is, want je wilt ook een fatsoenlijke pasvorm. Grote maten sportkleding is kleding waarbij men bij het ontwerp ook rekening houdt met de bouw van een groot of fors lichaam. Daardoor weet jij als drager van grote maten sportkleding, dat de kleding ook echt goed past. Een vrouw met grote borsten is bijvoorbeeld al snel genoodzaakt om te grote kleding te kopen. Daardoor lijkt ze forser dan ze in werkelijkheid is, omdat de te grote kleding wijd over haar lichaam heen valt. Dat soort effecten moet je zien te voorkomen en dat is bij mannen natuurlijk niet anders. Daarom doe je er goed aan om voor grote maten sportkleding, gewoon te winkelen bij deze webwinkel. 

Bestel de grote maten sportkleding direct via de webwinkel

Een ander voordeel van deze webwinkel is dat je alles direct via misterbig.nl kunt bestellen. Dat betekent dat je dus niet naar winkels hoeft te reizen en in pashokjes hoeft te gaan omkleden. Pasen in kledingwinkels is vaak niet echt comfortabel, mede ook omdat je altijd moeite hebt met het vinden van ruime en passende kleding. 

De sportkleding van misterbig.nl

Je kunt via misterbig.nl verschillende soorten grote maten sportkleding toevoegen aan het winkelwagentje. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan: 

  • Joggingsbroeken
  • Zwemshorts
  • Sweat Cardigan

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn