Goochelaar Jordi

Goochelaar Jordi is een rasartiest. Dat is een vaststelling. Vele jaren ervaring in combinatie met een ongekend talent resulteerden in een waanzinnige carrière en vele geweldige optredens. Bedrijven, particulieren; mensen van alle leeftijden en uit alle hoeken van het land kozen voor Jordi en dat deden zij met veel plezier. Goochelen is een vak apart. Bij goochelen gaat het allemaal om de illusie. We hebben als kijker de neiging om de goochelaar te willen ontmaskeren enerzijds. Anderzijds willen we niets liever dan om de tuin worden geleid. Het is belangrijk dat u er voor zorgt dat u op tijd een afspraak maakt met Jordi, want hij is een veel gevraagde artiest. Heeft u binnenkort een feest of een evenement? Dan is het een reuze goed idee om eens na te denken over het inhuren van een artiest die weet wat hij doet! Jordi heeft meer dan twintig jaar ervaring op zijn naam staan en dat maakte dat hij steeds meer leerde over het vak. Hij geniet van zijn optredens op feesten, partijen en beurzen. Voor wie goochelaar Jordi nog niet kent, zullen wij iets meer over hem vertellen. Jordi begon al vroeg met het ontdekken van zijn talenten als goochelaar. Dat was namelijk al op negenjarige leeftijd! Hij was toen al geïntrigeerd door het vak en wilde er werkelijk alles van weten en over leren. Het verschil tussen de meeste kinderen met een tijdelijke fascinatie voor de illusie van goochelen en de magie die er om heen zweeft, en Jordi, was dat Jordi voet bij stuk hield en zijn fascinatie nooit verloor. Sterker nog; het groeide en bleef maar groeien en dat maakte dat hij steeds beter werd en uitgroeide tot een van de beste goochelaars in zijn vak. Kies voor Jordi en kies voor:

Goochelaar Jordi brengt magie naar uw feest

U geeft binnenkort een feest, want uw dochter is jarig en u wilt nou eens echt uitpakken. Ze heeft het verdiend. Om een feest tot een evenement moet u met flink wat uit de kast komen; iets waardoor mensen nog lang terugdenken aan uw feest. Zoals gezegd heeft goochelaar Jordi meer dan twintig jaar ervaring op zijn naam staan. Dat is een lange periode waarin hij steeds meer leerde. Aanvankelijk leerde Jordi trucs door vele boeken over het onderwerp te lezen, maar later bracht hij ook steeds vaker trucs in de praktijk en begon hij na te denken over het ontwikkelen van zijn eigen trucs. Het moment dat goochelaar Jordi zijn coach ontmoette was een beslissend moment in het leven van de goochelaar. Zijn coach, Joop Eiland, leerde hem veel meer over zijn vak en bracht hem weer een stuk verder. Zijn ontwikkeling als artiest nam dan ook een vlucht. Jordi is niet een full time goochelaar, want hij werkt ook als laborant in het ziekenhuis. Hij vindt het geweldig om zijn creatieve en wetenschappelijk kant beiden te gebruiken en dat zorgt voor een goede balans in zijn carrière. Bent u nu wel heel erg nieuwsgierig worden naar Jordi en wat hij u allemaal te bieden heeft? Dan kunt u gerust even contact opnemen met Jordi en dan maakt u een afspraak om te kijken wat hij allemaal voor u kan betekenen. Het inhuren van een goochelaar is een van de leukste dingen die er zijn. Maak direct een afspraak. Dan weet u wat u in huis haal. De magie van het goochelen doet mensen het nakijken geven. De magie van het goochelen vraagt altijd om meer magie. Mensen blijven altijd kijken naar trucs en willen altijd het naadje van de kous weten. Dat is magie van de bovenste plank. Kies voor Jordi en haal de magie naar uw evenement!

Meer over Jordi

Jordi was nog maar elf toen hij al alles over goochelen had gelezen en hij werd gevraagd om op te treden. Hij vond het spannend om al wat hij had geleerd nu ook echt in de praktijk te brengen. ‘Maar je bent een goochelaar of je bent het niet’ moet de jonge goochelaar gedacht hebben. Honderden leeftijdgenoten waren aanwezig bij zijn eerste optreden. Dit was het begin van een reeks aan waanzinnige optredens voor verschillende soorten bedrijven en feesten. De volgende mijlpaal in Jordi zijn leven werd behaald toen hij meedeed aan een wedstrijd. Hij won deze en dat betekende veel voor de rest van zijn carrière. Zijn coach besloot om samen met Jordi een show op touw te zetten en dat leverde hem nog veel meer optredens op. Ieder optreden was weer een stap in de richting naar professionalisering. Jordi vond het iedere keer weer geweldig om op te treden en dat plezier spat van die optredens af. Dat is iets wat we steeds weer terug horen van mensen die een show zagen van de goochelaar. Ook als we kijken naar zijn collega’s in het vak, dan kunnen we uit de reacties wel heel duidelijk opmaken dat Jordi zeer gewaardeerd wordt als artiest en vakman. Bekijk op de website de vele positieve reacties op zijn optredens en maak als u daar interesse in heeft eens een afspraak met de artiest zelve!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn