Folders drukken voor uw bedrijf of evenement

Wie een eigen bedrijf heeft, een vereniging bestuurt of een evenement organiseert, die wil dit natuurlijk bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht brengen. U kunt dit op verschillende manieren doen, maar een van de meest effectieve en voordelige opties is toch wel folders drukken. Natuurlijk zijn er ook verschillende andere opties waar u voor kunt kiezen, in plaats van voor folders drukken. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om een televisiereclame te laten maken, maar dit kost veel geld, zowel voor het maken als voor het laten uitzenden. Bovendien moet u dan ook nog net geluk hebben dat mensen televisie kijken op het moment dat uw spotje uitgezonden wordt. Een andere optie is kiezen voor reclameborden langs de kant van de weg, een veel voordeligere optie dan televisiespotjes, maar wel met als nadeel dat u op de borden maar weinig informatie kwijt kunt. Een derde optie is het kiezen voor een advertentie in een streekblad, maar ook daarvoor geldt weer dat u net geluk moet hebben dat mensen het lezen en dat de ruimte beperkt is. Kiest u voor folders drukken, dan kunt u mensen veel meer informatie geven. Afhankelijk van het formaat dat u kiest en de hoeveelheid afbeeldingen die er op wilt plaatsen, hebt u volop ruimte voor het geven van informatie over uw vereniging, bedrijf of evenement. Een ander pluspunt van folders drukken is dat dit relatief goedkoop is. U kunt een grote hoeveelheid laten maken en deze uitdelen aan klanten of aan leden van uw vereniging. Ook kunt u er natuurlijk voor kiezen om deze huis-aan-huis te verspreiden in uw dorp of wijk. Daarnaast zijn ze ook ideaal om uit te delen als u op een beurs staat of om aan passanten in de winkelstraat mee te geven, om maar eens wat voorbeelden te noemen. Folders drukken is dus om verschillende redenen een zeer interessante optie.

Veel keus bij folders drukken

Laat u folders drukken, dan kunt u kiezen uit veel verschillende opties. Uiteraard bent u helemaal vrij in de tekst die u er op wilt laten zetten en de afbeeldingen die er op moeten komen te staan. Maar hoeveel tekst u kwijt kunt, is uiteraard afhankelijk van het formaat dat u gekozen hebt. Hoe groot de afbeeldingen kunnen zijn, ligt niet alleen aan de afmetingen van het foldermateriaal, maar ook aan de manier waarop deze gevouwen wordt. Zo zijn er dus heel veel verschillende mogelijkheden wanneer u folders drukken laat en het is goed om van te voren goed na te denken over wat u zelf het handigst of het mooist vindt. Op die manier voorkomt u dat u materiaal laat drukken dat eigenlijk niet goed aansluit bij uw eigen wensen of dat er toch niet zo mooi uitziet als dat u in gedachten had. Welke mogelijkheden moet u nu overwegen als u folders drukken laat? Wat betreft de volgende punten moet u een knoop doorhakken:

  • welk formaat het papier moet hebben
  • welke papiersoort u wilt laten gebruiken
  • hoe dik het papier moet zijn
  • of er een speciale matte afwerking of glansafwerking gebruikt moet worden
  • op welke manier de foldertjes gevouwen moeten worden

Pas als u hierover een besluit hebt genomen, kunt u ook echt goed kiezen over de hoeveelheid tekst, het aantal afbeeldingen, de grootte van de afbeeldingen en lettergrootte. Laat u folders drukken, dan moet u uiteraard ook nog besluiten hoeveel u er wilt laten drukken en of u kiest voor zwart-wit of voor gekleurd. Wilt u folders drukken, weeg dan de verschillende mogelijkheden eens voor uzelf af en zorg ervoor dat u kiest voor een variant die goed bij u past.

De mogelijkheden van ZoGedrukt

Wilt u folders drukken laten en bent u hiervoor op zoek naar een goed adres, dan is ZoGedrukt een uitstekende keus. Doordat u in principe alles zelf via de website doorgeeft, kunnen zij hun kosten erg laag houden en dit ziet u weer terug in het bedrag dat u moet betalen. Natuurlijk is prijs niet de enige reden om voor folders drukken juist naar hen te gaan, een andere reden is dat zij heel veel verschillende mogelijkheden bieden. Hierdoor hebben ze voor iedere klant een goede optie. En mocht u er toch niet helemaal zelf online uitkomen, dan helpen zij u natuurlijk graag. Bijvoorbeeld met het maken van een ontwerp dat niet op hun site te vinden is. Hoe gaat het folders drukken via ZoGedrukt nu in zijn werk? Als eerste maakt u een keus voor het uiteindelijke formaat van de folder, als ze dus gevouwen zijn. Vervolgens kiest u de manier waarop ze gevouwen moeten worden, wilt u bijvoorbeeld een enkele folder of een exemplaar dat in drieën gevouwen is? Ieder formaat heeft zo zijn eigen mogelijkheden. De derde stap in het bestelproces is het kiezen van een papiersoort en de juiste dikte van het papier, oftewel het gewicht ervan. Daarna kiest u de manier waarop het product afgewerkt moet worden, bijvoorbeeld in hoogglans of juist mat. Deze stappen bepalen hoe de foldertjes er uit komen te zien. Tot slot geeft u aan hoeveel folders u drukken wilt en welke tekst en afbeeldingen er op moeten komen te staan. De website geeft dan meteen aan hoe duur dit allemaal wordt, zodat u meteen een duidelijk beeld hebt van de kosten. Folders drukken gaat via ZoGedrukt dus heel eenvoudig en is ook nog eens erg voordelig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn