EPDM rubber voor een waterdicht dak

Regen, harde wind en een dak met een niet al te beste dakbedekking is een combinatie die tot erg vervelende gevolgen kan leiden. Een dakbedekking van mindere kwaliteit is vaak wel in staat om lekkage tijdens de normale regenval te voorkomen. En gelukkig regent het in Nederland niet elke dag met een snoeiharde wind. Maar het komt toch wel eens voor dat het zo hard waait en regent tegelijkertijd dat water op plaatsen kan komen, waar het anders nooit komt. Daarom is het goed om te weten dat je tegenwoordig dakbedekking kunt kopen voor een optimale bescherming. Het gaat hier natuurlijk over EPDM dakbedekking met EPDM rubber dat je vandaag de dag voor een zeer voordelige prijs kunt kopen. EPDM staat voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Voordeligheid

Dus als je er voor wil zorgen dat je dak het hele jaar door volledig beschermd is tegen lekkage dan is het kopen van EPDM dakbedekking en EPDM rubber de beste keuze. Met EPDM rubber bijvoorbeeld kun je alle kleine gaten en kiertjes dichten. En EPDM rubber sluit perfect aan bij EPDM folie zodat je het hele dak met een EPDM dakbedekking kunt beschermen. Daarnaast is EPDM rubber ook zeer geschikt om dakpannen extra stevigheid te geven. Want EPDM rubber is buigzaam en flexibel, zodat je het precies zo aan kunt brengen als je zelf wilt. Ideaal voor de hoekjes en oneffenheden die maken dat je er met een hard materiaal, zoals een dakpan, niet goed bij kunt. EPDM rubber is verder ook perfect als onderlaag omdat je het kunt gebruiken als stroeve ondergrond, zodat de dakpannen minder snel van het dak afwaaien. In Nederland wil het nog wel es zo hard waaien dat de pannen van het dak afvliegen. Ten eerste kun je dit dus voorkomen met EPDM rubber, en ten tweede kun je, mochten de pannen toch gaan vliegen, er EPDM rubber voor doen zodat er geen water binnen komt. Dit natuurlijk in combinatie met de EPDM folie die je kunt gebruiken om het hele dak af te dekken. De vraag is vervolgens waar je EPDM folie en EPDM rubber kunt kopen. Het antwoord op die vraag is natuurlijk EPDMxl.nl. Bij deze website kun je terecht voor al je wensen op het gebied van EPDM artikelen. Dus naast EPDM folie en EPDM rubber kun je hier ook terecht voor bijvoorbeeld bevestigingsmaterialen en gereedschappen waarmee je eventueel zelf al je EPDM artikelen kunt bevestigen. Dit kun je natuurlijk ook door een specialist of doe-het-zelver laten doen.

EPDM rubber voor een zachte prijs

EPDM rubber hoeft helemaal niet duur te zijn als je weet waar je het voordelig kunt bestellen. Hetzelfde geldt voor EPDM folie en andere EPDM producten. EPDM folie bevat bijvoorbeeld geen talk waardoor het enkelzijdig is te lijmen en dat bespaart geld. Want je hebt minder materialen nodig en daarnaast is het makkelijker te bevestigen waardoor je minder geld kwijt bent aan arbeidskosten en arbeidsuren. EPDM rubber is vaak een combinatie product met de EPDM folie en maakt onderdeel uit van de totale EPDM dakbedekking. EPDM rubber is op zichzelf helemaal niet duur, want het is een simpel product dat wordt gebruikt ter aanvulling op de EPDM folie. Al met al kun je je dak dus zeer voordelig beschermen met de beste kwaliteit in EPDM dakbedekking en dat allemaal voor een zeer zachte prijs. Natuurlijk kun je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Want EPDM dakbedekking en folie is er in verschillende types van verschillende kwaliteit. Wil je geen enkel risico nemen, dan kun je de EPDM materialen bestellen van de beste kwaliteit. Wil je juist niet al te veel geld spenderen aan EPDM dakbedekking en heb je bijvoorbeeld een groot dak te bedekken, dan kun je er ook voor kiezen om voor een ietwat goedkopere variant te gaan. De kwaliteit blijft hoe dan ook altijd hoogstaand. Het enige verschil is dat de EPDM dakbedekking van hogere kwaliteit bijvoorbeeld pas begint te lekken bij windkracht 10, terwijl de wat mindere kwaliteit lekt bij windkracht 9. Gezien deze windkrachten in Nederland nauwelijks voorkomen maakt het dus niet heel veel uit voor welke kwaliteit je kiest. Het is alleen zo dat je met de hogere kwaliteit dakbedekking tegen meer calamiteiten bent beschermd. Dus als je liever een kalme gemoedstoestand wilt dan een overvolle portemonnee, dan is het een goed idee om te kiezen voor de beste kwaliteit. In feite investeer je dan niet zozeer in een dakbedekking, maar meer in een rustige mindset.

Waarom kiezen voor EPDMxl.nl

De eerste reden waarom de keuze voor EPDMxl.nl een verstandige keuze is, is vanwege het feit dat verzending al gratis is vanaf 149 euro. Nu is het zo dat je voor een beetje dak met vele vierkante meters al vrij snel op 149 euro zit, dus in principe is de verzending voor de dakbedekking altijd gratis. Als je enkel gereedschappen besteld zal je wellicht wel verzendkosten moeten betalen, maar dat hoeft geen reden te zijn om elders te shoppen, want de verzendkosten zijn erg voordelig. Een andere reden om voor EPDMxl.nl te kiezen, is omdat de prijzen op de site ook de daadwerkelijke prijzen zijn. De prijzen zijn inclusief de BTW, dus het is niet zo dat het alleen maar goedkoop lijkt, omdat er nog allerlei kosten overheen moeten komen. Het is daadwerkelijk zo voordelig als je op de site kunt zien. Tot slot kun je 24 uur per dag 7 dagen in de week bestellingen plaatsen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn