Een tuindeur van hout? Die bestelt u hier!

Tuindeuren tegen de laagste prijzen?

Een tuindeur wordt ook wel schuttingdeur genoemd en bevindt zich achter of naast het huis. Het biedt toegang tot uw tuin en schuur en een tuindeur is vaak van hout gemaakt. Dat geldt zeker voor de tuindeur die u bij tuindomein.nl kunt kopen. We bieden u niet een enkele deur, maar juist velen zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Het is de bedoeling dat u en uw kinderen kunnen genieten van het mooie weer, lekker kunt barbecueën en dat u een boek kunt lezen zonder gestoord te worden door pottenkijkers. Een tuindeur biedt in de nacht ook bescherming tegen inbrekers, zeker als u er een bij ons bestelt met een stevig slot. Zorg ervoor dat de tuindeur aansluit op de rest van uw houten omheining of andere vorm van tuinomheining. Dan bedenkt een inbreker zich wel een tweede keer en dat klinkt u uiteraard als muziek in de oren. Een tuindeur is vanaf nu echt een peulenschil want wij bezorgen niet alleen in Nederland maar ook in België. Overigens hoeft u niet lang te wachten op het bestelde product want we hebben vrijwel alle afgebeelde deuren op voorraad. Dat betekent dat als u op werkdagen bestelt, het product de volgende werkdag al thuisbezorgd krijgt. Uiteraard krijgt u er duidelijke instructies bij geleverd zodat u het in het weekend direct kunt installeren in uw tuin.

Een tuindeur sluit netjes aan op uw omheining

Mensen houden er niet zo van dat anderen in hun tuin kunnen kijken. U wilt ongetwijfeld ook privacy in uw eigen achtertuin. En daarom hebben velen in Nederland gekozen voor een omheining met een tuindeur erin. Omdat u natuurlijk weer een totaal andere smaak hebt dan uw buren zoekt u ook een heel ander product. We doen ons best om moderne en klassieke tuinproducten aan te bieden en alles wat daar tussen zit. Zo kunt u de tuindeur van onder andere de volgende houtsoorten bij ons bestellen:

  • Van hardhout,
  • Grenenhout,
  • Vurenhout,
  • En van geïmpregneerd lariks/douglas hout.

Welke tuindeur u dan ook zoekt, we bieden het in de juiste afmetingen zodat het naadloos aansluit op uw schuttingen. En uiteraard wordt het hang- en sluitwerk bijgeleverd zodat u na levering direct aan de slag kunt gaan. Vergeet niet om ook eens bij onze andere producten te kijken. Komt u bijvoorbeeld eens langs in onze showroom in Oldenzaal. Daar kunt u op eigen tempo alle artikelen bekijken en er staat altijd wel een collega voor u klaar om er alles over te vertellen. U bent op dinsdagen, woensdagen, donderdagen en zaterdagen van harte welkom. Kijkt u op de site even naar et adres en de exacte openingstijden.

Wilt u met of zonder slot? We hebben het natuurlijk allemaal

Kiest u voor extra veiligheid? Dan koopt u natuurlijk niet alleen maar een tuindeur maar een deur met een goed slot er in. Dan weet u zeker dat u er alles aan doet om uw privacy en veiligheid te optimaliseren. Hebt u hier verder nog vragen over? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. U kunt ook bellen met de klantenservice. Vergeet overigens niet om de site even te bookmarken zodat u in de toekomst kunt blijven profiteren van de scherpe kortingen die we regelmatig op een groot deel van ons assortiment geven. En u bent überhaupt al niet een dief van de portemonnee! Laat gerust een berichtje achter of schrijf een recensie over uw bevindingen. Vanaf nu hoeft u nog maar op een website te zijn als u een blokhut, een omheining of een overkapping wilt kopen! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn