Een goedkope kapper in Rotterdam die ook kwaliteit levert

Vorig jaar ben ik in Rotterdam komen wonen. Toen was alles voor mij vrij nieuw. Ik zocht een nieuwe baan. Maar ook goede winkels, autogarage, schoonheidsspecialist en kapper. Zo’n verhuizing kost best wat, dus het moest ook allemaal niet te duur zijn. Dus ik ging bijvoorbeeld op zoek naar een goedkope kapper in Rotterdam. Ik kende de stad nog helemaal niet zo goed en wist eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Ik vond het nog niet zo makkelijk om een goedkope kapper in Rotterdam te vinden. Ik besloot om de stoute schoenen aan te trekken en wat mensen in mijn omgeving te vragen of zij misschien een goedkope kapper in Rotterdam kenden die ook goed was. Natuurlijk is het fijn als je niet te veel betaalt, maar ik wil wel met een goed kapsel de zaak weer verlaten. Je moet er niet aan denken dat je weinig betaalt maar vervolgens vol schaamte over straat moet omdat ze niet goed hebben geknipt. Ik zocht dus een goedkope kapper in Rotterdam, die ook nog het volgende te bieden zou hebben:

  • Vakkundige kappers
  • Deskundig advies
  • Goede service

Deze goedkope kapper in Rotterdam is echt een aanrader

Kom je in een nieuwe stad wonen, dan kan ik je zeker aanraden om gewoon aan mensen vragen te stellen. Mensen die al in de stad wonen en dus ook de goede adressen kennen. Zij weten vaak waar je moet zijn. Zo kreeg ik van mijn nieuwe buurvrouw een goede tip voor een goedkope kapper in Rotterdam, genaamd Just Jo Hairstudio. Hier was ik heel erg blij mee en ik ben gelijk online wat recensies gaan lezen. Dit is ook een goede manier om erachter te komen wat voor vlees je in de kuip hebt. Gelukkig las ik veel lovende berichten dus ik besloot zelf eens op pad te gaan om te ontdekken wat deze goedkope kapper in Rotterdam te bieden had. En ik ben heel blij dat ik die stap heb gezet. Toen ik binnen kwam voelde ik gelijk een prettige sfeer en ik werd direct vriendelijk te woord gestaan. Dat heb ik zeker weleens anders meegemaakt. Bij veel kappers hebben ze stress en weinig tijd en raffelen ze ook je knipbeurt snel af. Daar hoef je hier niet bang voor te zijn. Ze werken wel door maar nemen ook echt de tijd voor je om goed te luisteren naar wat jij wil. Ze kunnen je daarbij voorzien van goed advies, daar was ik ook blij mee. Ik wilde weleens iets anders maar was altijd bang voor te veel verandering. Gelukkig hebben ze in mijn haar subtiele veranderingen kunnen aanbrengen waardoor ik er net iets frisser en moderner uitzie. Daar ben ik zeer dankbaar voor.

Ga ook voor een te gek kapsel

Als je met een van de kappers praat, merk je gelijk dat ze verstand van zaken hebben. Ze nemen de tijd voor je dus je kunt gerust met ze praten over modetrends en dat soort onderwerpen. Het is dus een goedkope kapper in Rotterdam, maar je levert absoluut niet in op de kwaliteit. Waarom zou je veel betalen als dat helemaal niet nodig is? Mocht je ook een goedkope kapper in Rotterdam zoeken, dan kan ik je Just Jo Hairstudio zeker aanbevelen. Ik ben er inmiddels meerdere keren geweest en ben altijd met een goed en tevreden gevoel en een te gek kapsel weer weg gegaan. Ik ga voorlopig niet naar een andere kapper, want hier vind ik alles wat ik zoek. Betaal niet te veel en maak toch gebruik van de kwaliteiten van een vakkundige kapper, ga naar Just Jo Hairstudio.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn