Een goed cv voorbeeld

CV voorbeeld | Lifebrander

Solliciteren heeft tegenwoordig een hoop meer voeten in de aarde dan je misschien zou denken. Waar er jaren geleden helemaal niet zoveel concurrentie was waar je rekening mee moest houden, is dat nu helaas wel anders. Tegenwoordig is het geen uitzondering als er meer dan 100 reacties op een sollicitatie komen. Omdat jij je eerste indruk maakt met je cv is het dus belangrijk dat deze tip top in orde is. Veel mensen denken dat ze juist extra veel moeite moeten doen voor hun sollicitatiebrief, maar deze wordt vaak pas bekeken nadat je een indruk hebt gemaakt met je cv. Het is dus van belang dat je cv de indruk achterlaat die jij wil dat het achterlaat. Dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan en daarom kun je hier het beste de nodige tijd in stoppen. Voor een goed cv voorbeeld kun je terecht op de website van lifebrander. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van cv’s en sollicitatiebrieven. Als jij hier dus veel moeite mee hebt, dan is het zeker een aanrader om hun hulp in te schakelen. Voordat je begint is het belangrijk om te weten dat er twee soorten cv’s zijn:

  • Functioneel cv
  • Chronologisch cv

Wilt u een cv voorbeeld van beide soorten cv’s hebben? Dan vind je die uiteraard op de website van Lifebrander. Daarnaast vind je hier uiteenlopende tips over hoe jij jouw cv het beste kunt opstellen. Het kan daarbij ook helpen om voor jezelf een cv voorbeeld op te stellen en deze aan te passen aan de functie waarop je gaat solliciteren. Dit is een van de dingen die er zeker voor zal zorgen dat je opvalt in de grote stapel van cv’s die de recruiter binnen krijgt.

Tips bij het cv voorbeeld

Het is natuurlijk fijn om een cv voorbeeld bij de hand te hebben om aan de hand hiervan jouw eigen cv te kunnen maken. Vergeet echter ook zeker niet om de bijbehorende tips door te nemen en toe te passen. Het zal je verbazen hoeveel mensen de tips bij het cv voorbeeld wel doornemen, maar deze vervolgens niet toepassen. Dit is natuurlijk hartstikke zonde. Veel mensen denken dat het overbodige tips zijn. Zo zul je er bijvoorbeeld altijd in terug vinden om geen spellings- en grammaticafouten te maken. Veel mensen houden dan hun schouders op in de veronderstelling dat dit hen niet zal overkomen. Maar een foutje zit in een klein hoekje. Kijk daarom niet alleen goed naar het cv voorbeeld en de tips, maar controleer ook je eigen cv! Het liefst laat je dat doen door een ander. Bij Lifebrander kunnen ze je daarbij uiteraard helpen.

Vind snel jouw nieuwe baan

Het is heel erg frustrerend als jij zonder werk thuis zit en je het liefst zo snel mogelijk (weer) aan de slag wilt. Of je nu net afgestudeerd bent of dat je je vorige baan verloren bent (om wat voor reden dan ook), je wilt het liefst zo snel mogelijk de arbeidsmarkt weer op. Maar in deze tijden is dat in veel gevallen makkelijker gezegd dan gedaan. Er is zoveel concurrentie dat het gewoon echt lastig kan zijn. Door het juiste cv voorbeeld te gebruiken, kun je hier echter al veel verandering in brengen. Op die manier krijg jij de kans om een goede eerste indruk te maken. Het doel van het cv voorbeeld en dus ook jouw cv is om uitgenodigd te worden voor een gesprek! Tijdens het (eerste) sollicitatiegesprek kun jij er dan voor zorgen dat ze er helemaal overtuigd van raken dat jij de juiste kandidaat bent voor de functie. Lees meer..

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn