De nieuwe trend: houten horloges

Veel horloges worden gemaakt van materialen die veel voor sieraden gebruikt worden, zoals goud en zilver bijvoorbeeld. Maar men hoort niet vaak van houten horloges. Houten horloges zijn een nieuwe trend en hebben ook een verhaal. Op de website van Lumbr, een bedrijf die van verschillende soorten hout producten aanbiedt, verkopen houten horloges op hun online webwinkel. Als u naar deze site gaat dan kunt u kijken wat er allemaal verkocht wordt, maar houten horloges worden hier ook verkocht. Deze houten horloges worden gemaakt van verschillende soorten hout. Hout dat gebruikt wordt voor deze houten horloges zijn bijvoorbeeld de volgende:

  • walnoot
  • bamboe
  • esdoorn

Op dit moment zijn er nog niet heel veel producten te vinden op de website maar er zijn al wel wat. Houten horloges is namelijk een nieuw fenomeen. Normaal gesproken treft u iemand meestal met een horloge van zilver of een ander soort metaal. Maar deze horloges zijn van hout. Dit brengt ook een aantal voordelen met zich mee. Deze horloges zijn namelijk ook erg licht en zijn dus fijn om te dragen. Het is namelijk ook belangrijk dat sieraden fijn zijn om te dragen en niet te zwaar zijn. Dit kan uiteindelijk verwondingen veroorzaken waardoor de sieraden niet meer gedragen worden. Dit is natuurlijk ook erg jammer van het geld dat u erin heeft gestoken. Daarom zijn houten horloges fijn om te dragen. Misschien zult u denken: krijg ik dan geen splinters in mijn pols? Zeker niet. Deze horloges zijn namelijk heel mooie afgewerkt en zijn heel veilig om te dragen. De materialen voelen zacht aan. Dit komt doordat afgewerkt hout altijd fijn aanvoelt. Daarom is het ook fijn om houten horloges te dragen. Het materiaal voelt zacht aan de pols en het is ook nog eens licht. Dit maakt het dragen van houten horloges erg fijn en aantrekkelijk. Als u benieuwd bent naar hoe deze houten horloges gedragen worden door mensen, dan kunt u op de site een pagina vinden met allerlei foto’s hierdoor kunt u inspiratie krijgen voor hoe u de horloges kunt dragen. Ook vindt u hier foto’s van andere producten die online verkocht worden op deze website. Wat ook nog goed is om te weten, is dat de producten die van hout zijn gemaakt ook nog eens betaalbaar zijn. Materialen zoals goud hebben meer waarde in zich, waardoor deze houten horloges veel goedkoper worden in vergelijking met de gouden horloges. Dit is dus nog een reden om houten horloges aan te schaffen. Als u nog vragen heeft over de materialen, de producten of over andere aspecten van Lumbr, dan kunt u het beste contact opnemen. Als u naar de contactpagina gaat dan een telefoonnummer en een emailadres vinden. Het telefoonnummer is alleen bereikbaar tijdens werktijden. Als u buiten de werktijden om contact op wilt nemen dan kunt u het beste een email sturen naar het emailadres dat op de site vermeld staat. Ook vindt u op deze pagina een contactformulier. Deze kunt u invullen om ook contact op te nemen. U kunt in het bericht al uw vragen stellen die u heeft. Als u het heeft verstuurd dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie.

Houten horloges bestellen bij Lumbr

Als u een van de houten horloges wilt bestellen bij Lumbr dan kan dat op een hele makkelijke manier. Als u naar de website gaat dan kunt u een account aanmaken. U hoeft simpelweg een aantal gegevens in te vullen zodat u zich kunt registreren op de website. Vervolgens kunt u de producten zoeken die u graag wilt en deze in het winkelmandje plaatsen. Als u dit heeft gedaan dan kunt u afrekenen. U kunt op deze site op een veilige manier betalen. Daarnaast is het zo dat de producten die u vóór 16.00 uur heeft besteld, als het goed is de volgende dag binnen komen. Ze doen er alles aan om de bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Als u hier vragen over heeft dan kunt u bij de FAQ pagina kijken. Hier staan alle veel gestelde vragen. Maar als uw vraag er niet tussen staat, dan kunt u het beste contact opnemen met Lumbr. Zij kunnen dan voor u kijken wat het antwoord op uw vraag is. Als het een vraag is die meer mensen stellen, dan komt deze ook op de website te staan. Ook kunt u Lumbr vinden op de sociale media. Via de website kunt u op de pagina’s komen van de sociale media.

Andere houten producten van Lumbr

Het bijzondere aan http://www.Lumbr.nl is dat zij het Nationaal Bossenfonds ondersteunen. De producten die u kunt bestellen op hun online webwinkel, zijn allemaal verantwoord. Het zijn niet alleen horloges die ze van hout maken. Er zijn nog meer producten die ze leveren van hout. U kunt bijvoorbeeld ook speakers kopen van hout bij Lumbr. Deze speakers heten “Beatblocks”. De Beatblocks zijn van hout gemaakt en hebben een bijzonder uiterlijk. Technisch gezien zijn alle Beatblocks hetzelfde. Maar omdat ze gebruik maken van speciaal en verantwoord hout, zijn de structuren van elke Beatblock anders. Dat maakt elke speaker uniek en dat is ook het mooie aan deze webwinkel. Alle producten die u bestelt zijn uniek. Niet alleen zijn er ook nog speakers te koop naast de horloges, er zijn ook nog eens houten zonnebrillen verkrijgbaar op de website. Als u naar de shop gaat op de webwinkel, dan kunt u deze bijzondere producten ook bekijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn