De medtronic AED redt levens

Medtronic AED | uit voorraad leverbaar - AED kopen

De medtronic AED is een AED van een zeer gerenommeerd merk. Het is een van de grootste bedrijven in de wereld binnen de medische technologie en zodoende vindt u in onze webwinkel drie verschillende reanimatieapparaten van dit topmerk. De werking van een medtronic AED of van een ander merk blijft in principe hetzelfde: het helpt het hart van het slachtoffer weer op gang bij een plotselinge hartstilstand. Maar de manier waarop u bijvoorbeeld gegevens kunt aflezen verschilt enorm. Van tamelijk eenvoudige apparaten tot handige apparaten met een uitgebreid lcd-scherm, u kunt het in onze webwinkel aed-webshop.nl allemaal vinden. Naast de medtronic AED die we in drie verschillende varianten aanbieden kunt u ook diverse accessoires bijbestellen. Handig om in een keer mee te bestellen zodat u tijdens een noodgeval niet zonder komt te zitten. Natuurlijk leert u tijdens een bedrijfshulpverleningstraining ook handmatig reanimeren. Maar als u de kracht niet meer hebt tijdens een echt spoedgeval en de ambulance laat nog even op zich wachten, dan moet u natuurlijk direct de medtronic AED erbij pakken. Tijdens de BHV-cursus zou u in principe naast reanimatietechnieken en mond-op-mondbeademing ook moeten leren hoe u met een elektronisch reanimatieapparaat moet omgaan. Na ontvangst van het medtronic AED dat u bij ons hebt besteld raden we het u trouwens wel aan om even te testen of het naar behoren werkt. Is dat niet het geval dan hebt u namelijk 14 dagen retourrecht. Stuur het binnen deze twee weken terug zodat we een alternatief product kunnen opsturen. Liever uw geld terug? Ook daar doen we beslist niet moeilijk over.

Kies voor een medtronic AED als u geen risico’s wilt nemen

Tijdens een levensbedreigende situatie op het werk waarbij het hart hapert dan wel compleet is gestopt is het ten eerste erg belangrijk om niet in paniek te raken. U moet als werkgever of verantwoordelijke de geest bewaren en snel handelen. Zorg ervoor dat iemand snel het spoednummer belt. Ten tweede wilt u een medtronic AED in de buurt hebben. Een EHBO-trommel hebt u vast en zeker op strategische plekken op de werkplaats gelegd. We denken aan de diverse afdelingen van een supermarkt, aan de kantine en een in het magazijn. In principe hebt u genoeg aan een enkele medtronic AED. Denk er dus wel goed over na waar u dit apparaat ophangt. In het midden van de winkelvloer, bij een nooduitgang en in de buurt van een EHBO-kist, het zijn zomaar wat handige tips die we u niet willen onthouden. Ook een bordje met daarop “AED” kunt u ophangen boven het apparaat zodat men van grote afstand kan zien waar dit levensreddende apparaat zich bevindt. Een bestelling hebt u trouwens snel gemaakt:

  • Maak eerst een weloverwogen keuze tussen de diverse opties, merken en prijscategorieën. Kiest u voor een medtronic AED? Voeg het dan toe aan uw winkelmandje.
  • Kies ervoor om eventueel een onderhoudscontract met ons af te sluiten en vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in,
  • Ten slotte kunt u het bedrag direct overmaken met behulp van een online betaalsysteem.

We sturen het product binnen 2 à 3 dagen naar u toe.

Leer van te voren hoe u dit apparaat moet gebruiken

Naast het medtronic AED apparaat verkopen we ook van diverse andere merken een AED. Zo is er voor ieder wat wils. Het is altijd te hopen dat u het nooit echt hoeft te gaan gebruiken. Mocht u nog vragen hebben over de bestelwijze of een product dan kunt u ons mailen, bellen en aanspreken via de chat. Volg ons op Facebook en Twitter om aanbiedingen te checken. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn