De Jablotron 100 houdt u veilig!

credexalarmsystems - Jablotron 100Met het juiste alarmsysteem zijn uw eigendommen goed beveiligd. Het is maar al te makkelijk voor inbrekers om een ruitje in te tikken en u wilt natuurlijk niet dat dat bij uw woning gebeurt. Tegenwoordig kunt u kiezen uit een groot assortiment aan alarmsystemen. Iedereen kent wel de kastjes die net achter de voordeur geplaatst worden en die handmatig aan en uit gezet moeten worden. In principe is hier niets mis mee, maar het is heel onhandig wanneer u ’s nachts het alarm aan wilt zetten voor de benedenverdieping en dan heel snel naar boven moet rennen zodat u het alarm niet meteen zelf af laat gaan. Een draadloos alarmsysteem biedt dan uitkomst. Hiermee kunt u uw alarm vanaf elke gewenste locatie besturen. Het beste draadloze alarmsysteem dat tegenwoordig op de markt is is toch echt de Jablotron 100. Met dit systeem houdt u zeker elke inbreker buiten de deur. De Jablotron 100 is een draadloos systeem dat te allen tijde in verbinding staat met uw mobiele telefoon. Het enige dat u van te voren hoeft te doen is de juiste app installeren en de systemen kunnen goed met elkaar communiceren. De Jablotron 100 is een heel veilig alarmsysteem. Juist omdat het draadloos is zijn er veel extra’s die u met een gewoon alarmsysteem niet zou hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de automatische melding naar de alarmcentrale. Hierdoor staan er al mensen van de beveiliging op de stoep voordat u zelf goed en wel in de gaten heeft dat er iets aan de hand is. Het gaat dus allemaal veel sneller en dat is wel zo handig. De Jablotron 100 is te koop bij Credex Alarm Systems. Hier vindt u alle topmerken en informatie op het gebied van draadloze alarmsystemen. U kunt uw systeem dus ook heel makkelijk meteen online kopen. Een alarmsysteem kopen via Credex Alarm Systems heeft verschillende voordelen:

  • Uitstekende service
  • Hulp bij installatie
  • De beste draadloze alarmsystemen

Door al deze voordelen kunt u dus weer zonder zorgen gaan slapen en is die lange vakantie naar het buitenland ineens toch een mogelijkheid. Met een goed draadloos alarmsysteem voelt u zich weer helemaal veilig. De Jablotron 100 heeft verschillende prijzen gewonnen als beste systeem. Het is dan ook zeker niet iets dat alleen in Nederland bekend is, over de hele wereld wordt dit alarmsysteem gebruikt. Het is dus ook zeker tijd dat u de Jablotron 100 in huis haalt.

De Jablotron 100 voor zakelijk of privé?

De Jablotron 100 kunt u gebruiken om uw huis veilig te maken, maar dit alarmsysteem is ook zeer geschikt voor een bedrijfsruimte. Het is dus ook heel goed mogelijk om een grotere oppervlakte via dit systeem te beveiligen. De Jablotron 100 is vooral heel veilig omdat het bedieningspaneel los staat van de centrale. De centrale, ook wel het control panel genoemd, moet op een veilige manier worden opgeborgen. Hierdoor kan uw systeem nooit zomaar door iemand worden uitgezet. Het is dus niet zo dat wanneer een inbreker het bedieningspaneel van de muur slaat, het hele systeem uitvalt. Omdat deze delen los van elkaar worden geïnstalleerd bent u veel beter beschermd. Door dit technische hoogstandje bent u daarnaast ook meteen verlost van die vervelende valse alarmmeldingen. U kent het vast wel, u zit ’s avonds gewoon met uw familie in de woonkamer en ineens begint het alarm te loeien. Dan schrikt u natuurlijk ontzettend. Heel vervelend wanneer het alarm niet meteen uit te zetten is en er een melding moet worden gemaakt. Dit zal niet gebeuren met de betrouwbare Jabloton 100. Het systeem is zelfs zo goed dat u bij een mogelijke valse melding 10 euro krijgt van Credex Alarm Systems. Dat zegt natuurlijk heel wat wanneer dat aangeboden wordt aan alle klanten. Een ander groot voordeel aan de Jablotron 100 is dat u het systeem helemaal uit kunt bouwen met een beetje technische kennis. De Jablotron 100 heeft een flexibele structuur en is daardoor helemaal aan uw wensen aan te passen. Ideaal wanneer u uw alarmsysteem graag persoonlijk wilt maken. U kunt het systeem natuurlijk ook zelf configureren, waardoor u het geheel al vanaf het begin samenstelt zoals u dat wilt. Heel veel mogelijkheden dus met de Jablotron 100. Wanneer u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden voor dit draadloze alarmsysteem is het verstandig om contact op te nemen. U krijgt dan goed advies en kunt meteen online het systeem bestellen dat het beste bij u past. Het is verstandig om niet te lang te wachten. Hoe langer uw huis niet goed beveiligd is tegen diefstal, hoe meer spijt u daar van gaat hebben mocht het toch misgaan.

Altijd de nodige support

Wanneer u de Jablotron 100 gekocht heeft en het wil niet helemaal lukken met de installatie kunt u contact opnemen via MySupport. Deze handige service is bijna elke dag bereikbaar en hier worden alle problemen voor u opgelost. Ook is het mogelijk om de klantenservice te benaderen. Voor elk probleem is er een oplossing. Het is heel vervelend wanneer u niet alles uit de Jablotron 100 kunt halen, omdat u niet helemaal begrijpt hoe het systeem werkt. Vergeet bij uw online aankoop in elk geval niet om ook de app in uw winkelwagentje te plaatsen. Zonder deze app kunt u het alarmsysteem niet via uw mobiele telefoon besturen. Dat is echter wel nodig voor de best mogelijke gebruikservaring. Koop dus snel dit uitstekende alarmsysteem!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn