De big green egg experience

Heeft u altijd al eens willen weten hoe de big green egg experience nu echt in elkaar zit? Misschien heeft u er zelfs nog nooit van gehoord en wilt u nu wel weten wat dit is. We vertellen u er graag meer over! De big green egg experience wordt u aangeboden door de Neder-Service. Hier vindt u de man die als een van de eerste mensen in Nederland een big green egg had om te gebruiken. De big green egg is een soort barbecue waar u allerlei soorten dingen op kunt doen.

  • Grillen
  • Bakken
  • Stoven

Maar denk ook aan gewoon koken en het roken van etenswaren. Waarom is dit nu zo’n bijzondere barbecue en waarom spreken mensen van de big green egg experience. Als u ooit wel eens een dergelijke barbecue hebt gezien, dan weet u dat het inderdaad ent op een groot groen ei lijkt, vandaar dus ook de naam. Wat dit apparaat heel bijzonder maakt is dat het van een keramiek gemaakt is dat door NASA ontwerpen is. Het isoleert fantastisch en weerkaatst de warmte in de barbecue. Hierdoor wordt alles in de barbecue op de juiste temperatuur gegaard en krijgt u dus het beste resultaat. Na het aansteken van de barbecue kunt u er al binnen 10 minuten gebruik van maken. Die big green egg experience is vast heel anders dan bij andere barbecues die u gewend bent.

Aan de slag met de big green egg experience

Door het speciale materiaal waarvan de big green egg gemaakt is zijn deze barbecues behoorlijk prijzig in de aanschaf. Maar u moet toch minstens een keer in uw leven de big green egg experience hebben meegemaakt. En dat maken ze dus mogelijk voor u bij de Neder-Service. Niet alleen kunt u hier een demonstratie krijgen van de big green egg experience, maar ook kunt u de diensten die ze hier aanbieden inhuren om bijvoorbeeld uw feestje op te leuken. En wat is er nu beter dan heerlijk gegaarde maaltijden van deze barbecue? Wilt u hier graag meer over weten of wilt u erachter komen of de big green egg experience ook bij u langs kan komen? Kom dan vandaag nog een kijkje nemen op de website of neem direct contact op met een van de medewerkers. Zij kunnen u uiteraard een hoop meer vertellen over deze dienst die ze aanbieden. Op die manier zal het snel duidelijk worden waar en wanneer u terecht kunt voor deze geweldige ervaring. Het zal bijvoorbeeld een feestje zoveel beter maken!

Barbecueën wordt nooit meer hetzelfde

Wat er echt fantastisch is aan de big green experience, is dat u nog nooit eerder zoiets gezien heeft. U kiest tenslotte niet voor niets voor deze ervaring en voor het inhuren van de persoon die als een van de eersten in Nederland dit apparaat thuis had staan. Het is natuurlijk altijd spannend wanneer er iets nieuws op de markt wordt gebracht of het ook echt zal werken en in dit geval is het een groots succes. Vanwege de hoge prijs van het apparaat wordt het nog niet door heel erg veel mensen aangeschaft en dus blijft het hebben van deze ervaring uniek. Daarom is het zeker een aanrader om hiervoor naar de bovenstaande website te komen en hier te informeren naar de mogelijkheden. U kunt dan in de meeste gevallen meteen een afspraak maken om te kijken wat zij voor u kunnen betekenen. Als u nog twijfelt, kijk dan eens rustig rond en bepaal voor uzelf of dit de moeite waard is. Wij vinden in ieder geval van wel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn