Bootcamp in Apeldoorn bij Roy van Langen

Sinds een tijdje volg ik een bootcamp in Apeldoorn bij Roy van Langen. Ik woon zelf in Emst en daar is niet zo heel veel te vinden qua sport en omdat Apeldoorn voor mij om de hoek is, kan ik heel simpel mijn bootcamp in Apeldoorn volgen. Roy van Langen is voor mij een bekende naam, want ik heb van enkele collega’s al eens eerder gehoord dat ze bij hem gesport hebben. Bootcamp vind ik zelf een erg prettige manier van sporten, dus door hun verhalen ben ik eens op royvanlangen.nl gaan kijken om te zien wat de bootcamp in Apeldoorn allemaal inhoudt.

Bootcamp op verschillende niveau’s

Roy van Langen heeft een aantal verschillende programma’s op zijn website staan, waarmee hij een gevarieerd aanbod heeft voor bootcamp in Apeldoorn.

  • Bootcamp voor beginners
  • Normale bootcamp
  • HIIT trainingen

Met name die laatste is voor mij heel erg interessant, want de high intensivity interval training is momenteel een enorme hype waar heel veel sporters baat bij blijken te hebben. Ik heb hier al eens eerder naar gezocht, maar ik weet ook dat het enorm intensief kan zijn. Daarom ben ik eerst met de bootcamp in Apeldoorn voor beginners van start gegaan. Puur om even in het ritme te komen om weer te gaan sporten. Ik heb jaren lang intensief gesport en heb altijd wel wat aan beweging gedaan, zoals hardlopen en wat basic oefeningen voor thuis, maar na de bevalling van mijn tweede is het een beetje in het slob geraakt en kom ik een stuk minder gemakkelijk van de bank af na een lange dag. Ik vind het fijn dat ik met de bootcamp in Apeldoorn lekker in de buitenlucht kan trainen en hiermee mijn conditie terug kan krijgen. Dit doe ik nu één keer in de week, waarvoor ik een voordelig maandabonnement heb genomen en binnenkort ga ik door naar de normale bootcamp in Apeldoorn die al wat zwaarder is in training. Als dat lukt en ik me daar goed bij voel, dan ga ik de frequentie opvoeren en wil ik mijn bootcamp in Apeldoorn aanvullen met de HIIT trainingen.

Fit en vitaal voelen door te trainen bij Roy

Ik geniet echt met volle teugen van het sporten. Vooral de beweging in de buitenlucht doet me goed. Ik voelde me al na de eerste keer gelijk fitter en merk nu ook dat ik vitaler begin te worden. Ik vind het een erg fijne groep waarmee ik aan het sporten ben en ik word hier ook erg door gemotiveerd om steeds meer van mijzelf te geven en de training te intensiveren. Het was bij mij dan ook niet zozeer het probleem dat ik de zwangerschapskilo’s kwijt moest raken, al mochten er wel een paar vanaf. Ik wilde juist weer een fitter lijf hebben en me beter voelen in mijn vel. Het is heel gemakkelijk om elke avond maar stil te gaan zitten en te denken dat je daarmee je lichaam tot rust brengt, maar juist het sporten in de buitenlucht helpt enorm in de verlaging van stress en ik maak mijn hoofd leeg op een gezonde manier. Ik slaap beter, ik kom soepeler mijn bed uit en het prettige aan de bootcamp in Apeldoorn is dat de begeleiding helemaal top is. Ik kan alle vragen stellen die ik wil, er wordt gelet op hoe je de houding doet en je bent echt samen aan het sporten, waardoor je elkaar ook blijft stimuleren. Ik kom weer helemaal terug tot mezelf en daar doe ik het dan ook voor.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn