Bedrukte notitieboekjes zijn wel zo elegant

Bent u op zoek naar bedrukte schrijfwaren om uw kantoor een elegant uiterlijk te geven? Wilt u daarom graag bedrukte notitieboekjes kopen maar weet u niet zo goed bij welk bedrijf u dat kunt bestellen? Kijkt u in dat geval eens op onze website want wij kunnen in een handomdraai bedrukte notitieboekjes maken en leveren. Op onze website, maxilia.nl, vindt u een keur aan verschillende bedrukte notitieboekjes die u kunt bestellen. Want we bieden u bedrukte notitieboekjes in allerlei soorten en maten. U hebt dus eerst nog heel wat keuzes te maken. Want wat moet er op deze blokjes komen te staan? Wilt u het voor uw kantoor gebruiken? Dan is het handig om er bepaalde bedrijfsgegevens op te zetten. Uw werknemers kunnen dan de gegevens direct van het blokje aflezen. Handig als ze met iemand telefoneren, een adres op een envelop moeten krabbelen of als ze een e-mail opstellen. Niet alleen is het een praktische oplossing, het staat tevens erg netjes. Elk zichzelf respecterend kantoor heeft dan ook bedrukte notitieboekjes en andere schrijfwaren met opdruk. Wat voor schrijfwaren u dan ook zoekt, of het nu gaat om simpele post it briefjes of om printerpapier, wij kunnen alles voor u bedrukken.

Bedrukte notitieboekjes laten maken?

Als u bedrukte notitieboekjes wilt bestellen dan is het dus noodzakelijk dat u bepaalt wat u er op gaat zetten. Naast voor de hand liggende mogelijkheden zoals uw bedrijfsnaam, adres en contactgegevens zoals het e-mailadres en telefoonnummer, kunt u ook voor andere oplossingen kiezen. Als de bedrukte notitieboekjes niet per definitie bedoeld zijn voor uw collega’s maar juist om uit te delen zoals op een jaarbeurs, dan kunt u er ook uw slagzin of logo op laten afdrukken. Heeft uw bedrijf een bekend logo? Zet dit logo dan op deze blokjes. U bespaart er aanzienlijk veel ruimte mee en daarnaast is dit al genoeg aan reclame voor uw bedrijf. Iedereen die de jaarbeurs bezoekt zal de bedrukte notitieboekjes herkennen en dit is dan ook een slimme marketingtruc. Een slagzin in combinatie met uw bedrijfsnaam is ook een goed idee. Hebt u nog geen slagzin bedacht? Schrijf dan een wedstrijd uit onder uw personeel of onder uw klanten. Zet er een leuke prijs tegenover en u zult zien dat u in no time de keuze hebt uit diverse slagzinnen. U hebt de optie uit diverse bedrukte notitieboekjes:

  • Zo kunt u kleine post its laten bedrukken,
  • Maar ook blokjes van A6 en A7 formaat.
  • Liever een combinatie in de zin dat u het zowel als notitieblokje en als post it kan gebruiken? Ook dergelijke bedrukte notitieboekjes kunnen we voor u maken, in diverse kleuren.

We maken graag een eerste schets voor u

Als u graag de kat uit de boom kijkt dan sturen we u graag eerst een vrijblijvende offerte toe. Daarin vindt u de productiekosten en de kosten van de totale bestelling. Tevens krijgt u een schets zodat u weet hoe groot en in welk lettertype uw gegevens op de blokjes komt te staan. En als u daar graag nog iets in wilt aanpassen dan doen we daar uiteraard beslist niet moeilijk over. Onze klantenservice staat voor u klaar dus schroom niet langer maar klim in de pen. Schrijf ons een email met daarin uw wensen of bel ons tijdens kantooruren gerust even op. We helpen u graag om op een verantwoorde en originele manier reclame te maken voor uw bedrijf. Door uw producten te laten bedrukken maakt u op een subtiele manier gebruik van marketingstrategieën waar uw concurrenten waarschijnlijk nog heel wat van kunnen leren. Bekijk hier de website van Maxillia.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn