Bedrijfswagens bekleden

Uw bedrijfswagens bekleden met passende kleuren en stoffen? Is dat wat u erg graag wilt, maar kunt u dit onmogelijk zelf doen? Hebt u een diverse keur aan bedrijfswagens van zowel personenauto’s als busjes? En wilt u hier graag een bepaalde harmonie en symmetrie in aanbrengen? Wilt u de bedrijfswagens bekleden met juist diverse verschillende stoffen en kleuren? Of wilt u het bedrijfswagens laten bekleden met daarop uw bedrijfslogo? Wat u dan ook hebt aan ideeën en wensen, we hopen dat u ze bij ons neerlegt want reken er maar op dat u het bedrijfswagens bekleden vervolgens aan ons kunt overlaten. Kijkt u maar eens op onze website, u zult zien dat velen u zijn voorgegaan. Niet alleen bedrijfswagens bekleden, ook particulieren helpen we graag bij het bekleden van hun personenauto’s. Mensen met oldtimers kloppen vaak bij ons aan om bijvoorbeeld hun leren stoelen te vervangen. Maar ook jongeren die net een auto hebben en er dol op zijn om hun auto te tunen laten het bekleden vaak aan ons over. Bij ons werken gerenommeerde medewerkers die graag uw bedrijfswagens bekleden met wat u maar wenst. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u aldus geheel in uw eigen stijl de bedrijfswagens bekleden? Neemt u dan na het lezen van deze tekst eens contact met ons op. U zult zien dat we fantastische schetsen kunnen maken waarin we uw ideeën verder hebben uitgewerkt. U zit hier niet aan vast net als het feit dat de offerte die we daarbij leveren geheel vrijblijvend is. Wilt u het een of ander toch laten veranderen? Dan passen we deze schetsen aan totdat u tevreden bent. Bij ons is de klant koning en we gaan pas over tot het bedrijfswagens bekleden als u ja hebt gezegd. U zult er immers in rond moeten rijden dus kijkt u daarom rustig de kat uit de boom. Niet alleen zit het vervolgens erg prettig, het is een goede marketingstunt want reken er maar op dat gelijkgestemde bekleding op gaat vallen als klanten en cliënten door uw wagenpark lopen.

Wilt u graag uw bedrijfswagens bekleden?

Uw bedrijfswagens bekleden kunt u dus vanwege marketingtechnische redenen doen. Het is al erg cool om alle verschillende auto’s, busjes en vrachtwagens in dezelfde kleuren te verven met daarop uw logo, slagzin of andere gegevens over uw bedrijf. Dat ziet er erg gaaf uit als men langs uw wagenpark rijdt. Daarmee geeft u echt een visitekaartje af. Ook het interieur van uw auto mag daarbij niet ontbreken en dan met name de bekleding van uw stoelen. Dat is dan ook een belangrijke reden om uw bedrijfswagens te bekleden. Kiest u bijvoorbeeld voor kleuren die te maken hebben met uw bedrijf of het logo van uw bedrijf. Of kiest u voor degelijkheid en monotone kleuren zodat de buitenkant er nog meer uitspringt. Hoe u het dan ook wenst, wij van jt-autobekleding.nl staan voor u klaar. Het bedrijfswagens bekleden is zeker niet enkel een simpele reclamestunt. Er zijn diverse redenen die veel praktischer zijn waarom u bij ons kunt aankloppen voor het bedrijfswagens bekleden. Wellicht wilt u juist van uw huidige wagens af en wit u er een goede prijs voor vangen. Dan is een kleine opknapbeurt geen overbodige luxe. Uw bedrijfswagens bekleden met nieuw leer of een ander stofje doet wonderen voor het uiterlijk en tevens voor de vraagprijs. Heeft een van uw medewerkers een ongeval gehad? Dan hopen we in de eerste plaats dat het niet al te ernstig was! In de tweede plaats kan het zo zijn dat een of beide stoelen ernstig beschadigt zijn geraakt. Het bedrijfswagens bekleden is dan wat volgt en dat is natuurlijk wat wij dan voor u kunnen uitvoeren. Wellicht betaalt de ongevallenverzekering of de autoverzekering het bekleden wel voor u! Zoekt u dat van te voren goed uit. Niet dat u bij ons een dief van uw eigen portemonnee bent, dat valt allemaal reuze mee. Maar het kan geen kwaad om in dit soort gevallen even de kat uit de boom te kijken, vindt u ook niet? Wist u dat we bedrijfswagens bekleden in hun originele vorm? Dus mocht u een ongeval hebben gehad of is uw stoelbekleding  simpelweg versleten door het jarenlange gebruik? Laat ons dan weten wat u wenst want we kunnen het originele materiaal opzoeken en gebruiken zoals:

  • Leer of kunstleer
  • Stof zoals katoen maar ook synthetische stoffen zoals polyester en andere polymeren
  • Of schuimrubber zoals u dat terugvindt bij kuipstoelen.

Neemt u vandaag nog contact met ons op als u nog vragen hebt

Hebt u verder nog vragen over het bekleden van uw bedrijfsauto’s? Wilt u graag weten wat het precies gaat kosten, hoe lang het duurt of wilt u gewoon wat algemene bedrijfsinformatie? Dan zult u op onze site al heel wat handige informatie kunnen vinden. Als u dat nog niet afdoende vindt, dan raden we het u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. U vindt onder het kopje “contact” alle opties die u daartoe hebt. Niet alleen kunnen we uw bekleding vervangen. Alles op het gebied van autostoelen kunnen we aanpakken. Wilt u bijvoorbeeld de airbags controleren, vervangen of ze er überhaupt in laten stoppen? Ook dat is voor ons een koud kunstje. Woont u niet echt in de buurt en denkt u het zelf wel te kunnen vervangen? Dan sturen we de onderdelen snel naar u op met toegevoegde instructies!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn