Bedrijfshal bouwen zonder ervaring

Bedrijfshal bouwen zonder ervaringAls ondernemer hebt u ruimte nodig om uw onderneming te laten groeien. Vooral bij productielocaties kan het voorkomen dat de locatie te klein wordt. Dan is het een optie om een nieuwe locatie te zoeken, maar u kunt er ook voor kiezen een bedrijfshal te bouwen. Dit heeft enkele voordelen. U kunt uw nieuwe locatie: 

  • Volledig afstemmen op uw wensen en behoeften
  • Zelf vormgeven
  • In eigen beheer ontwikkelen
  • Ontwikkelen met controle over de kosten

Als u geen ervaring heeft met een bedrijfshal bouwen in eigen beheer kunt u ook voor een tussenoplossing kiezen. BBAN kan u helpen met het opstellen van een plan, de uitvoering, bouwbegeleiding en nazorg. Zo is uw hele traject om een bedrijfshal te bouwen onder de pannen, terwijl u toch wel controle houdt over het hele proces. Veel ondernemers zullen zich herkennen in het zelfstandig willen werken. Daarbij is het onder controle houden van de kosten belangrijk. U stopt immers toch uw verdiende geld in een nieuwe hal. Een dergelijke ontwikkeling kan essentieel zijn voor uw onderneming, maar het draagt niet direct bij aan extra inkomsten. Sterker nog, hier verliest u in eerste instantie geld op. BBAN kan u helpen in eigen beheer een bedrijfshal te bouwen zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Bovendien bespaart u niet alleen geld met een eventuele samenwerking, maar ook tijd. Daardoor kunt u een bedrijfshal bouwen deels uitbesteden en er toch snel gebruik van maken. 

Hulp nodig bij uw eigen bedrijfshal bouwen?

Hebt u geen ervaring met een eigen bedrijfshal bouwen maar wilt u dit wel doen? Neem dan contact op met BBAN voor de mogelijkheden rondom bouwbegeleiding. BBAN heeft ruimte ervaring met het ondersteunen van ondernemers die zelf een bedrijfshal bouwen willen. Via de website van BBAN kunt u zich rustig inlezen en alle diensten van BBAN op een rijtje zetten. Wellicht kan BBAN zelfs een traject op maat voor u maken dat u door het gehele bouwproces leidt. Via https://zakelijk.bban.nl/bedrijfshal-bouwen vindt u meer over alle diensten van BBAN. Hier vindt u ook de contactgegevens. Onze medewerkers denken graag met u mee over het uitbreiden van uw vastgoed. Een eigen bedrijfshal bouwen of extra bedrijfshal bouwen hoeft niet moeilijk te zijn. Ondernemers met weinig ervaring in de bouw zullen wellicht anders denken, maar wij overtuigen u graag van de mogelijkheden die u kunt realiseren in samenwerking met een deskundige partner.   

Meer ruimte voor uw onderneming

BBAN heeft al diverse productielocaties omgebouwd zodat er meer ruimte ontstond voor opslag, productie of kantoren. U kunt uw bedrijfshal bouwen met een enkel doel voor ogen, maar u kunt al deze functies ook combineren in één moderne hal. Hét voordeel van zelf een bedrijfshal bouwen is dat u bijvoorbeeld op eigen terrein een tweede gebouw neer kunt zetten. BBAN kan u adviseren over de indeling en de opzet van de bouw, zodat u bij een wijziging van uw plannen eventueel hetzelfde pand kunt gebruiken. Nieuwe toepassingen zijn immers voor elke ondernemer een uitdaging. Dus als u uw machinepark wilt vernieuwen en meer ruimte nodig hebt, kunt u zeker een eigen bedrijfshal bouwen in overweging nemen. Niet zeker over de aanpak? Neem dan contact op met BBAN voor meer  informatie over bouwbegeleiding.  Twijfelt u over de voordelen van zelf een bedrijfshal bouwen? Of wilt u een goede afweging maken tussen zelf bouwen of nieuw kopen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze ervaring maakt ons tot de perfecte gesprekspartner als het gaat om uw eigen bedrijfshal.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn